- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Jártam már ott, főleg a "különc" kisöregnél vannak olcsón használható dolgok
.Holnap reggel megyek a vágóhoz a kész darabokért. Pont akkor hívtam amikor a holmim volt a gépben. Nagyon izgulok. Remélem mindent jól számoltam meg rajzoltam
. Szerintem egyből összeállítom még ott hogy lássam jó lett-e
. Az már (szinte) biztos hogy nem lesz időm holnap összehegeszteni. Az alapozót már megvettem. Spéci alura való cucc, 3200 forint volt egy flakon
. Majd óvatosan kell fújni hogy biztosan kiadja az egészet. Szín ügyileg alább adtam. Nem metálzöld lesz hanem fekete, csak selyemfényű. Ehhez még lakkot kéne szerezni. Matt feketével fogom fújni, gazdasági okokból nem bázisfestékkel hanem simával, és a lakk adja majd a fényét. Bár, van egy fényező ismerős aki egy Uaz-t fújt matt feketére nemrég, talán maradt egy kis festéke
...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Trollok komolyan
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Formula-1
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Be Quiet Pure Power 11 CM - 500W - BN297 + Garancia 2026.04.15-ig
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Pixel 7 pro 128/8
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
. Szerintem egyből összeállítom még ott hogy lássam jó lett-e
. Az már (szinte) biztos hogy nem lesz időm holnap összehegeszteni. Az alapozót már megvettem. Spéci alura való cucc, 3200 forint volt egy flakon
. Majd óvatosan kell fújni hogy biztosan kiadja az egészet. Szín ügyileg alább adtam. Nem metálzöld lesz hanem fekete, csak selyemfényű. Ehhez még lakkot kéne szerezni. Matt feketével fogom fújni, gazdasági okokból nem bázisfestékkel hanem simával, és a lakk adja majd a fényét. Bár, van egy fényező ismerős aki egy Uaz-t fújt matt feketére nemrég, talán maradt egy kis festéke
...