- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Nekem is alulról lesz a befúvás, a meleg levegő a hátul és oldalt vágott szellőzőkön fog távozni.
Amúgy újabb fejlemény hogy mégis vízsugaras vágás lesz. Átszerkesztettem a rajzot és elküldtem e-mail-ben a srácnak, azt mondta hogy így már jó lesz és kb 7000 forint lesz a vágás. Ebben a fenéklemez (435*375, két 120-as kör a ventiknek, lyukak az alaplapnak és az ODD-nek), a két oldallap (65*375, hátsó részen szellőző nyílások), egy belső térelválasztó (65*375, az egyik oldalon lesz a táp és az ODD, a másikon az alaplap, a ventik és a vinyó(k)), az előlap (kivágás az ODD tálcának, lyukak a be/kikapcsolónak és a ledeknek), a hátlap (kivágás az I/O shield-nek és a tápnak, szellőző nyílások) és a vinyótartó részei valamint az ODD tálca előlapja van benne. Csak egy bibi van... ezen a héten nem dolgoznak
A fedlap még nem tudom miből lesz. Azon nem lesz semmi "sallang", úgyhogy azt már bárhol méretre tudom vágatni. Vagy ugyan olyan alu lesz mint a ház többi része vagy plexi. Szerintetek (szigorúan szubjektív véleményeket kérek
)?Íme egy mórickarajz a felépítéséről. Sárgával az alu lapokat jelöltem, lilával a szellőző nyílások helyét, piros a táp, zöld az ODD, sötétkék az alaplap, világoskék a vinyó, a fehér körök a ventik lesznek, a fehér pöttyök pedig a rögzítő furatok. A kép alja lesz értelemszerűen a gép eleje, a bal oldali szellőzőn jut a táp friss levegőhöz, a hátsón meg a jobb oldalin pedig a vinyó, az alaplap meg a proci hője fog távozni. A 3000+os proci vissza van véve 1 GHz-re, szándékomban áll alulfeszelni, csak azt még ki kell kísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Battlefield 6
- Formula-1
- Gitáros topic
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Videó stream letöltése
- EAFC 26
- Redmi Note 13 4G
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)?