- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldmobil
aktív tag
válasz
tomi319
üzenetére
Jó, nagyon sok kód van benne, könnyen tanítható is, nem is néz ki rosszul, makrózható, bár azt én nem próbáltam, egyetlen bajom van vele, hogy ami a navigáló gombok mellett van Exit gomb, az csak akkor viselkedik Exit-ként, ha valamilyen előre beprogramozott készülék utasításkészletét használom. Tanítani viszont nem lehet rá, mert a távirányító saját menüjében is Exit-ként működik, de ezt mondjuk írja is a használatija. Nekem viszont két olyan készülékem is van, amit tanítani kellene (T-home iptv táv, és Xbox táv) ahol fontos lenne, hogy menjen az Exit funkció is.
Ha kell valakinek 1000-ért odaadom, gyakorlatilag használatlan, dobozában, leírásokkal, tokkal vonóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest