- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Fr4G
aktív tag
jaj, természetesen a </style> két sorral följebb van :)
-
Fr4G
aktív tag
Így írtam be :
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Site</TITLE>
<style type=''text/css''>
A body {
scrollbar-face-color: green;
scrollbar-shadow-color: green;
scrollbar-highlight-color: white;
scrollbar-3dlight-color: green;
scrollbar-darkshadow-color: green;
scrollbar-track-color: #D2F1C5;
scrollbar-arrow-color: white;
}
És nem működik, megmaradt a régi kék windowsos szin... (bocs ha nagyon hülye vagyok de kezdő vagyok még)
</style> -
Fr4G
aktív tag
Újabb segítség kellene (lehet hogy kellene vennem egy html konyvet ? :)), mégpedig azt szeretném megtudni, hogy, hogy lehet belállítani egy oldalon (esetlegesen) megjelenő scrollbar színét. Ha valaki megmondaná, megköszönném.
-
Fr4G
aktív tag
Egyelőre a flashel bajlódok... hol is van az a movie, mert nem találtam meg :(
-
Fr4G
aktív tag
:)) koszi a segítségekért, látom vannak azért itt webes guruk :)
-
-
Fr4G
aktív tag
Koszonom a segítséget, de a problémát már sikerult elhárítani :) Azonban most egy újabb gond merült fel... szeretnék egy Shockwave Flash 5-tel készített swf filet betenni mint link, azonban a kész oldalban nem hivatkozásként kezeli, hanem csak simán beteszi. Hogy lehetne megoldani azt, hogy linkként kezeljen egy swf filet ?
-
Fr4G
aktív tag
Kosz! Kezdem megérteni :))
-
Fr4G
aktív tag
biker ? vagy valaki más, nem tud segiteni ?
-
Fr4G
aktív tag
Hmm, ez igy elso olvasasra eleg tomor :)) Szoval, ilyen frontpagek nelkul, hogy lehet framet (eseteg iframet) létrehozni ? A ''<td><iframe name=''frameneve'' src=''defaultfileneve'' width=''szélesség'' height=''magasság''></iframe>
'' <-- ezt gonolom akkor a táblázatba kell beilleszteni az (esetemben) második cellába és a hrefet a gomboknal. De akkor mit irjak be a pontok helyére ? -
Fr4G
aktív tag
Az elsőt szeretném elérni, és ha lehet egy táblázatban. Tehát az 1es cellában lévő gombbal ''irányíthassam'' a 2. cellában lévő eseményeket (pl. HTML megnyitasa...)
-
Fr4G
aktív tag
nem tudja senki ???
-
Fr4G
aktív tag
Szóval a táblázatom két cellából áll, amik egymás mellett helyezkednek el. Az egyik cellában lennének a gombok, a másikban pedig szeretnék egy htmlt megnyitni, amit a gombok határoznának meg. (Tehát ha én X gombra rákattintok akkor a másik cellában megnyíljon az ahhoz tartozó oldal.) Remélem nem olyan bonyolult a kérdésem, még nagyon kezdő vagyok a témában.
Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest