- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
áááá, utánna kellet nézni ennek a http authentication -nek, de meg van! :)
meg van a level15! :)))
de, mi ez a krix-krax?(level16)
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
level15 kérdés!
Ha nincs elrejtve, akkor hogyan lehet letölteni a ''.htaccess'' file-t?
Mi az egész neve? Ez: ''.htaccess'' ?
Előre is köszi
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
)
megcsináltam a level14-et
nem is volt olyan nehéz
De hogy a következőt, hogy csinálom meg azt nem tom!!!! -
Forest_roby
őstag
Spoiler level10:
Easy!! :)
Nem tudod letölteni a source4.js -t, igaz(vagyis nem az igazi jön le)?
Az igazság az, hogy azt én sem tudom, hogy miért nem, de a megoldás az nagyon egyszerű!
A winyóra le KELL hogy töltödjön, mert különben nem tudna lefutni a progi!!!!
Keresd meg a winyódon!!!!
sugás: source4[1].js néven keresd!!
Ennek eléggnek kell lennie!!!!!!!!!!!!!
cs
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
Ez nagyon szerver függő!
Ahol én dolgozok, serveren, ott nem én vagyok a root, viszont amit kérek, azt szó nélkül megcsinálja nekem a srác.
-----
De egy sima free webtárhelyen szerintem le se sz@rnak téged, hogy mit szeretnél csinálni és nem hinném hogy engedélyezve lenne a dolog!
Sztem egyezzünk ki egy döntetlenben!
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
Jézusom....
Hát igen, azért nem szeretem, ha alapból hülyének néznek!
Nem a jelszót menti el, hanem az oldalat ahova bejutsz a jelszóval, ezért kell adatbázisból betöltetni a weblapot, ezt nem részletezem!!
A server konfigurálásához rendszergazda jog kell, ami nem mindig lehetséges
Szerintem inkább te: 'gondolkozz, ne csak beszélj...'
/ui.: a php nem azt csinálja :-))/
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
-
Forest_roby
őstag
Igen, ez jó! De egy gyakran látogatott oldalnál nem megoldás(már indokoltam)!
Ill szerver függő, valamelyik szerver kilistázza a benne lévő fileokat, mappákat, ha egy mappa linket írják be a keresőbe és akkor a 'hacker' látni fogja a pass.html fileodat, persz ha ''pass'' a jelszó
valahogy így:
Bővebben: link -
Forest_roby
őstag
úgy van - úgy van!
nem unicode, azárt módosítottam a hozászolásomat, de ezt csak azért írtam, hogy én 'nagyából' ezt értem az alatt, hogy html -es jelszó (persze ennél sokkal bonyolultabbra is)!
És az ilyen tipusú jelszavakat nagyon egyszerűen fel lehet törni, még akkor is, ha ennél bonyolultabb!
ui.:
Persze igazából nem is html, hanem javascript, de a kettőt annyira eggyűt használják már az emberek, hogy szinte összefolyt a kettő!
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
unicode -ra gondolsz?
vagy vmi ilyesmire:
<script language=JavaScript>
{
var a=unescape(''%43%4f%44%45%5a'');
function check()
{
if (document.a.c.value == a)
{
document.location.href=''http://academy.dyndns.org/''+document.a.c.value+''.htm'';
}
else
{
alert (''wrong! - letter size?'');
}
}
}
</script>
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
Egyébként az a php file jól műxik, de nincs sok értelme, ha egy olyan gépen nézem meg ezt az oldal, ahol már egysze beírta vki a jelszót!
Onantól kezdve az oldal el lesz mentve az előzményekbe, és akárki rátalálhat, mégha véletlenül is!
Úgy lenne jó, ha egy adabázisból felépített oldalra mutatna, akkor ez a hiba ki lenne küszöbölve!
ui.:
A macromedia-s megoldás jó, mert ha vki rátalál még ha véletlenül is az oldalra, akkor se tudna belépni, mert maga a jelszóval védett oldal megegyezne a kivánt letöltő oldal linkjével, csak egy mask réteg takarná a lényegi részt!
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
rii!
HTML -es jelszavakat könnyen fel lehet törni!
Bővebben: link -> tök jó, ajánlom másoknak is (én a 14 level-ig jutottam el) !!
Ha a server oldali programozás nem megy, akkor macromedia-ban csináld meg, pofon egyszerű és nem nagyon lehet feltörni, csak próbálgatással( ill ha visszafejtik az swf file-t, de az ellen lehet védekezni ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest