- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
válasz
adriankoooo #3416 üzenetére
FSP-ből 15 körül láttam újat, boltban.
-
megema
őstag
válasz
Viszlát #3399 üzenetére
Csodálkoznék, ha engem nem zavarna, ami téged igen.
Szeretem a csendet. Esetleg ki lehet cserélni a ventilátort? Mennyire szabványos?
A BitFenix Phenom házban minimum fordulaton járó 23 és 14 centis ventilátorokkal és halk táppal gyakorlatilag néma volt a gép. Aztán 3 és 2 TB-os WD Red lemezekről 8-asra és 4-esre váltottam. Ezek már elég hangosak (főleg a 8-as, de nem is csoda 8 tányérral), házat is váltottam (Cooltek W1, 2 db 14-es ventilátorral, alapjáraton), mert zavaróan rezonált a régi. Most is gyakorlatilag a lemezek a leghangosabbak...
-
megema
őstag
Gen10 belépőmodell vásárlásán gondolkozom NAS célra. Elvileg ki lehet fogni újonnan 70 ezer alatt, annyiért elég jó vételnek tűnik.
Jelenleg egy Intel Celeron N3150 alapú gépet használok erre, de ki akarok alakítani egy kis fali szekrényt, ahova a hálózati központ és a NAS is kerülne. Hiába mini ITX, a 4 HDD hely miatt elég nagy a ház (korábban BitFenix Phenom, most Cooltek W1). Léteznek kisebbek (pl. Lian Li PC-Q25), de azokból csak a ház kerülne annyiba, mint a "komplett" Mircoserver. A másik gond, hogy valami nem stimmel a jelenlegi hardverrel, GRUB frissítések közben és újraindításnál hosszabb üzemidő lefagy. Ezért, és az ECC RAM miatt gondoltam valami belépő szerverre. A processzor teljesítménye nem jelentene visszalépést szerintem, és a fogyasztás se emelkedne különösebben.
Mit gondoltok? Sokat olvastam a Gen10-ről, és igazán egy dolog bizonytalanít el. Mennyire lehet hangos a hűtés? Felemás véleményeket látok róla...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ivqkzy-: 2. gépem
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Filmvilág
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest