- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tm5
tag
válasz
lordjancso #3744 üzenetére
Nekem a garázsban van, a router mellett...De tényleg
-
tm5
tag
válasz
kisnorbi #1312 üzenetére
Nekem sikerült a gen7-es win2008r2 életre kelteni gen8-an. Tény, hogy előtte én is lementettem róla a nem reprodukálható dolgokat.Az enyém egy natur 2 lemezes szerver volt, semmi RAID vagy egyéb extrával.
Szóval beraktam a boot lemezt magában és először mindenféle csökkentett módokkal próbálkoztam. mivel nem volt gond vele aztán hagytam, hogy végigfusson a normál OS boot.
Kért néhány driver cserét (hálókártya, videokártya, USB3 driver rémlik) de utána minden rendben volt nálam.Anno win2000 környékén csináltam, egy hasonló gépcserét, hogy csak a vinyó maradt meg a régi gépből ami AMD+nvidia volt és egy sok generációval későbbi Intel+Raedon konfigban indítottam újra. Kb. 1 órán keresztül hörgött, drivert cserélgetett és újraindult aztán egyszer csak minden működött az új konfigban. Azóta egy kicsit jobban bízom az MS szerver oprendszereiben, és ezért mertem itt is kipróbálni ezt a szív transzplantációt.
RAID-et nem használtam se itt se az előző konfigban.
-
tm5
tag
Sziasztok,
ha minden jól alakul, akkor holnap nekem is megérkezik egy akciós microserver.
Úgy tervezem, hogy az ODD helyére dugok majd valami 2,5-ös vinyót vagy egy SSD ha kerül később és a keretekbe mennek az adatdiszkek, mindenféle raid nélkül.
Az oprendszer vagy win server vagy OMV lesz.Olvasgatom a fórumokat ezzel kapcsolatban, de nem egyértelmű számomra, hogy akkor kell-e trükközni az ODD-s porton bootról vagy nem ha nem kell RAID mellette.
Köszi.
-
tm5
tag
Odakinn már nagyon akciózzák a Gen8-at, nekem meg itthon kéne egy jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Dell OptiPlex 3040
- Eladó GAMER Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX3070 8GB!
- Ryzen 5 PC //Ryzen 5 5600X -- B550 -- 16GB 3200MHz -- RTX 2060 6GB // CSERE IS!
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest