- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Itt leírtam hogy vettem kódot, működött. Ki lehet guglizni is, meg elvileg kering valami kulcsgenerátor is hozzá, de ennyiért már nem szenvedtem vele, többe került volna az idő amit ráfordítok. Most úgy nézem valamivel drágábbak, nekem 1000huf körül állt meg, több eladónál is volt ennyiért, én egy némettől vettem végül.
-
djgeg
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
A ciripelés az jöhet a tápból is.... én még anno amikor gais volt 3 gépben cseréltettem a tápot mert mindegyik nekiállt ciripelni. Szóval nézd meg azért a tápot is.
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Emlékeim szerint a procin nincs külön ventilátor. Egy van a ház hátulján, egy pedig a tápegységben. Elég macera kicserélni, mert valami spéci HP módon van vezérelve, de a neten találni pár barkácsmegoldást. A procit az bios beállítások alapján is vezérli, ezért RAID módban alacsonyabb fordulatszámon járatja, mint AHCI-ben. Ha teszel bele bővítőkártyát, az is emel a fordulatszámon. Ebben a fórumban is sokszor előkerült már a téma, de ha továbbiakat szeretnél nézd meg a Homeserver fórumot, ott is összeszedtek elég sok mindent.
-
bon
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Az iLO licensz ingyen is megoldható némi google keresgéléssel. Eddig még mindig találtam működő kulcsot.
-
Coyot
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Ha hangosat akarsz miért nem teszel bele egy 4cm-es 7000rpm-es rohadt hangos ventit mondjuk az előlapra vagy akárhova aztán tényleg lesz hangja csak bírd elviselni

De én attól tartok hogy te inkább halkítani szeretnéd azt a servert

-
Zizi123
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Hmmm. Sok fele igennyel talalkoztam eddig, de olyannal, hogy "A célom az lenne, hogy minél hangosabb legyen a Gen8-am" na ilyennel meg nem

Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5700XT 8GB!
- DELL T3620 Precision Munka+játék PC 8X4.0GHz 16GB DDR4 512GB SSD QUADRO M4000 8GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest