- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
Csak arra utaltam, hogy ha valaki képes vagy kénytelen kompromisszumot kötni (elsősorban a hangosságra gondolok), akkor nyugodtan gondolkodhat a mikroszerverben NAS + HTPC kombóban. Elég erős hozzá és olcsóbban kijön, mintha külön-külön veszi meg őket. Persze, ha valaki végképp nem ért hozzá vagy nincs kedve nyűglődni a felmerülő problémákkal, az inkább vegyen céleszközöket.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kérlek kerüld a személyeskedést.
Kinek címezted volna, ha nem nekem? Nem most jöttem le a falvédőről.Nincs szükségem kioktatásra sem. Tudom hogy mi a "dolgom" (ha már ezt a szót használtad), de nem fogok az első OFF-nál modkerbe rohangálni. Úgy gondoltam vagyunk annyira értelmesek, hogy a topic témájánál maradunk (főleg akkor, ha azokra a kérdésekre van másik topic).
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem akartam reagálni erre, de már ketten is írtatok.
A régi topic egy Logoutos írás volt és ahhoz tartozott.
Ez egy szakmai topic, ahol szabályok vonatkoznak minden hozzászólásra.
Ha nem lennének szabályok mindenhol lehetne mindenről írogatni és akkor nem kellene csak 1 topic.
Nem véletlenül szabadultak el ott az indulatok (nincs moderálás).
Úgy gondolom az alapszabályok betartása mindenkire vonatkozik.Valamiért úgy érzem lustaságból nem akartok átmenni az OMV topicba.
Két napja is szépen kértelek titeket legutóbb erre. Még linkeket is adtam, ahol lehet kérdezni. -
Rosep
senior tag
-
lovi27
addikt
Olvasgatva az OMV fórumát - itt - nem megnyugtató a pendrive használata. Van akinek már egy éve is fut hibátlanul, de többen panaszkodtak, hogy néhány hónap múlva elszállt a pendrive. Valami mást kell találni.
Az ajánlott microdrive lehet egy olcsó megoldás. Az hogy nem túl gyors a pendrive, meg ez sem, nem érdekes, csak a rendszerprogram fut onnan. A Seagate 300 ezer szoftveres és 20 ezer hardver újraindítást ad meg. Az bőven elég, ha nincs jobb.
-
Billu
aktív tag
Ilyen megoldásokkal nem próbálkozott még senki?
Microdrive + CF Compact Flash Type I/II to Serial SATA Adapter
Microdrive + USB 2.0 CF Card Reader
Ugye mivel ez egy merevlemez, az írásra sem volna érzékeny.
-
DjKoxi
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Bevallom, abszolut kezdő vagyok a témában. Ez alapján szeretném megcsinálni.
Letöltöm az ISO-t és írjam ki egy lemezre néróval? Van egy dvd-romom, azt bele fogom szerelni. Bootolást állítsam be mintha Win-t telepítenék? A BIOS-ba itt is del vagy F2 a belépés?
Ha meglenne az a rendszer ami hasonlít egy NAS-hoz onnan már boldogulnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest