Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kunci-1
tag
Sajnos sehogyan sem fér el a P400 a Microserverben. Próbáltam, de a HDD keret miatt a kábel már nem fér el. Pedig jó kártya lenne, működne is a szerverrel, viszont a kábelezés kivitelezhetetlen. Így kénytelen lettem egy kicsit drágábban egy P212-t venni, azzal viszont tökéletesen megy, és a gyári kábel is felhasználható, csak át kell dugni a HDD kábelt az alaplapból a raid kártyába. A P410 is jó választás lehet. Érdemes Ebay-en szétnézni.
-
bencze
senior tag
Egy i7 kicsit overkill, nem 8x 3dmarkot fogok futtatni amint említettem.
Ha más gépben gondolkodom akkor persze árfüggő, akkor sztem egy phenom-athlon vonalat néznék meg, abból is az olcsóbbat. Ha a 36nl elvitt eddig 2 gépet (nem méricskéltem semmit csak ennyi ment eddig) akkor egy athlon ii 6-8 ilyet el tud vinni... -
Mindreader
tag
Tényleg jónak tűnik ez a HP is, de ez azért valamivel drágább mint az LSI, legalábbis amit az ebay-en láttam, annyival több kiadás most nem férne már bele a keretbe. Az LSI Megaraid külső-belső kábelekkel 256MB cache-el és aksival elméletileg megvan 33K körül használtan + szállítási díj.
A HP kártya hány cm hosszú? Ha rádugod a miniSAS csatit még akkor is normálisan be lehet csukni az ajtót?
-
yerico
senior tag
Remek hír lenne, ha nekem is alaplapcsere kellene, merthogy kell egy határidős teljesítéshez a megléte a hét végére
A szervíz szerint ma hirtelen bebootolt rajta a linux, de tegnap már a cserét emlegettük, mert nekik se reagált semmire. Úgyhogy ha baja van, az tutitra hardveres.Amúgy nincs valakinek eladó használt N36L vagy N40L-re? Kellene nekem is privátban egy fejlesztésre, amin Linuxot tudnék futtatni, rajta meg Apache/Tomcatet? A Hardverapro nem működik most.
-
-
EasyR
aktív tag
Gondolkoztam a következő masinán:
N36l microserver + hp p410 raid vezérlő 512 mb bbwc rammal + 8gb ddr3 ram + HP 112 gigabit lan a bondinghoz + egy jó nagy raid tömb 3-4 db 2Tb-os vinyóval!
minden megvan hozzá a szekrényemben, csak a vinyók hiányoznak és ebben a húzós gazdasági helyzetben azt hiszem hogy azok még hiányozni is fognak!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Milyen monitort vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Foxpost
- Energiaital topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Tőzsde és gazdaság
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 27 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A szervíz szerint ma hirtelen bebootolt rajta a linux, de tegnap már a cserét emlegettük, mert nekik se reagált semmire. Úgyhogy ha baja van, az tutitra hardveres.