- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolcs77
tag
hát végülis lehet rá magyarázat. Kézzel természetesen nem írtam át. Viszont volt egy tápegység hiba és mivel gyorsabb volt a HDD-ket átpakolni a másik gépbe, hogy minél kevesebb legyen a kimaradás így azt választottam. Ezek szerint akkor a win2016 megőrizte a MAC címet?
Mert ugye a régi gépet újratalapítve logikus hogy azt kapta meg és így lett egyezőség.
Nem tudom én nem figyeltem ezt eddig, gondoltam, hogy a MAC cím a hardverhez kötött (igaz eddig nem is kellett cserélgetnem gépet) -
bambano
titán
ez nem urban legend.
a ptc-4001-es kártyáknak volt ugyanaz a mac címe, de nem azért, mert gyártósori hiba lett volna, hanem azért, mert ócska kínai koppintás volt.
illetve az asusnak volt egy alaplap sorozata, ahol ha nem a hozzá adott driverrel használtad az integrált hálózatot, akkor ugyanaz volt a mac címe minden alaplapnak. -
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem is hasonló volt a helyzet, de én bele pakoltam az összes itthon található vinyómat.
Most legalább egységes a rendszer és hibatűrő felállásban van.csballago: szerintem össze sem lehet hasonlítani a kettőt. RAID5 egy sima szoftveres cucc, míg RAIDz-nél a merevlemezre kiírt adatok végig ellenőrizve vannak. Tömören ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest