Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [BiG]

csendes tag

Sziasztok!

Jó ideje használom a NL40-emet, amit az itteni vélemények és tapasztalatok alapján 4GB memóriával és HD6450-el párosítottam. A háttértár 500GB + 2TB. Oprendszer Win7 32bit.
    Eddig csak NAS-nak és torrent kliensnek használtam, de eljött az ideje a multimédia felhasználásnak és most vettem egy 46-os 3D tv-t mellé. Gondoltam kipróbálok mindent és csorgatom egy kicsit a nyálam. Szóval beszereztem egy Avatar BD50 3D ISO-t is. És azt tapasztalom, hogy a PowerDVD-vel lejátszva ez már meghaladja a képességeit ebben a kiépítésben.
    A feladatkezelő szerint a processzor a szűk keresztmetszet.
    Bár érdekes még a témában, hogy az XBMC viszi 2D-ben simán, de PowerDVD 2D-ben is szaggatja. Minden beállítást próbáltam a PowerDVD-ben de nem segített semmi.

Szerintetek lehet valahogy segíteni ezen.
    Vannak ötleteim, de feleslegesen nem dobnék ki pénzt vagy töltenék időt, ha úgysem lesz jobb.
    Szóval az ötletek
    Másik videokártya. Pl az ajánlott 6570?
    64 bit-es win7, hogy a memóriakihasználás jobb legyen?
    Processzort csere. De ezt lehet egyáltalán?

Kábel és TV tesztelve ugyanezzel az ISO-val egy i5 procis notebook-ról lejátszva és tökéletes. Szóval mindenképp,
    Igaz, hogy az NL40-es nem egy erőmű. De nem gondolnám, hogy egy Blu-Ray 3D lejátszás ekkora gond kéne legyen neki.

Minden ötletet segítséget előre is köszönök!

Üdv.:
    BiG

Új hozzászólás Aktív témák