Hirdetés
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
[BiG]
csendes tag
Sziasztok!
Jó ideje használom a NL40-emet, amit az itteni vélemények és tapasztalatok alapján 4GB memóriával és HD6450-el párosítottam. A háttértár 500GB + 2TB. Oprendszer Win7 32bit.
Eddig csak NAS-nak és torrent kliensnek használtam, de eljött az ideje a multimédia felhasználásnak és most vettem egy 46-os 3D tv-t mellé. Gondoltam kipróbálok mindent és csorgatom egy kicsit a nyálam. Szóval beszereztem egy Avatar BD50 3D ISO-t is. És azt tapasztalom, hogy a PowerDVD-vel lejátszva ez már meghaladja a képességeit ebben a kiépítésben.
A feladatkezelő szerint a processzor a szűk keresztmetszet.
Bár érdekes még a témában, hogy az XBMC viszi 2D-ben simán, de PowerDVD 2D-ben is szaggatja. Minden beállítást próbáltam a PowerDVD-ben de nem segített semmi.Szerintetek lehet valahogy segíteni ezen.
Vannak ötleteim, de feleslegesen nem dobnék ki pénzt vagy töltenék időt, ha úgysem lesz jobb.
Szóval az ötletek
Másik videokártya. Pl az ajánlott 6570?
64 bit-es win7, hogy a memóriakihasználás jobb legyen?
Processzort csere. De ezt lehet egyáltalán?Kábel és TV tesztelve ugyanezzel az ISO-val egy i5 procis notebook-ról lejátszva és tökéletes. Szóval mindenképp,
Igaz, hogy az NL40-es nem egy erőmű. De nem gondolnám, hogy egy Blu-Ray 3D lejátszás ekkora gond kéne legyen neki.Minden ötletet segítséget előre is köszönök!
Üdv.:
BiG
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Automata kávégépek
- Bluetooth hangszórók
- Lexus, Toyota topik
- AliExpress tapasztalatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- További aktív témák...
- i5 7500T - 2x4GB - 120GB SSD + 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RTX3080Ti 12GB!
- Gamer PC i5-7500 / 8GB RAM / 750W EVGA / XFX Radeon HD 7950 3GB Double Dissipation Black Edition
- AMD PC , Ultra 225 , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 2TB HDD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- darkFlash CF8 Pro
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest