- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bezzeg
csendes tag
Nos megint volna kis problémám
a spanyol vistát lenyomtam és magyart tettem fel a cimkén van windows vista home premium oemact hp
feltelepítettem azzal a kulcsal,de aktiválni nem lehet. Mi a bibi? Az oem??
akkor buktam a hivatalos kulcsot? -
bezzeg
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám.Megkértek egy gép újratelepítésére.A hátoldalán HP Pavilion tx1000 szerepel az elejére pedig tx 1230la notebook van cimkézve.Akkor most melyiknek higyek? Még egy bibi van. Agépet Peruban vették és nagyon szép spanyol nyelvű vista van rajtaLe kellene magyarra cserélni.Igazából nem tudom csak vista vagy xp támogatása ia van? És honna tudnék drivereket szerezni hozzá.Úgy látom el van rendesen engedve extrákkal:beépített webkamera,bluetoot,ujjlenyomat olvasós login stb..
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest