- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fityusz
tag
Bocs h ide irtam csak ez népszerübb topik,,,..
Köszi szépen h válaszoltál azért
még annyi lenne hogy ez a rejtett patricio nem törlödik ha ujra akarom tenni a gépet ugye??
-
Fityusz
tag
Sziasztok!
Most vettem t-mobile-böl egy Samsung R540 tipusu notit! win7 home 64 bit op rendszerrel de csak felvan telepitve rá semmilyen cd-t nemkaptam hozzá.. kérdsem valahogy kilehet belöle nyerni a cd kulcsot h ha ujrateszem eredeti legyen??? vagy a drivereket kilehet nyerni?? van vmi hasznos tippetek ezekkel kapcsolatba mert ez az első notim!!
Válaszotokat előre is köszönöm!!! -
Fityusz
tag
[link]
Valakinek erre vmi tanácsa van? -
Fityusz
tag
sziasztok!
adott 2 laptop:[link]
[link]
nemtudom eldönteni melyik volna jobb választás! a gépet netezésre filmre, meg játékra is használnám! most eléggé az acer fele hajlok ugytudom h azis jo kis márka ebbe 3gb ram is van a benchmark lista szerint még a vidi kari is erősebb viszont az acer procijat nem ismerem de a benchmark list szerint azis jobb vmivel, de mégis furcsa h egy árba vannak..
szerintetek melyik érné meg jobban???köszi a válaszokat előre is! -
Fityusz
tag
hello
akkor ez is lényegében már használt [link]
???de ez nem renew-s -
Fityusz
tag
Sziasztok! szerintetek jo gép ez?Film net és Játék erre használnám...134ezer -ft
HP Presario CQ62
AMD Athlon II P320 2.1Ghz processzorral, 3Gb DDR3 memóriával, 15,6"-es kijelzővel, 320GB merevlemezzel, DVD-RW meghajtóval, ATi Mobil RadeOn HD4250 integrált videókártyával és 1 év garanciával. WiFi: Igen, LAN: 10/100Mbps. 3db beépített USB port, webkamera, kártyaolvasó, bluetooth. -
Fityusz
tag
Sziasztok!
Lassan lassan szeretnék venni egy laptopotjóféle kis HP-ra(de lehet más is) gondoltam ugy tudom elég megbizható korrekt márka a segítségeteket kérném hogy milyenek közül válogassak 150 ezret szánok rá de ebböl még szeretnék egy egeret is venni vmi gamert nameg egy wifit tehát az lejönne belőle, a gépet netezésre filmnézésre és játékokra (főként COD),meg torrentezésre használnám tehát egy 320 250 es vinyo jovolna...
nemtudom h az árak mennyire szoktak csökkeni mert én kb karácsony környékére tenném a vásárlást hátha vmivel olcsobb lesz ugyhogy ha tudnátok felsorolni egy pár jó gépet nagyon örülnék neki!
Köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Stellar Blade
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest