- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Xantor #37714 üzenetére
Ubuntu-val érdekes lesz, mivel nincs rá driver támogatás, és nyugodtan lehet mondani és jogos is (ebben az esetben), hogy a linux drivere nem jó. Én próbáltam több linux disztrót (notebook) és nemigen volt rá normális driver támogatottság, hol ez, hol az nem működött jól, csak winen.
(#37707) sudubigyibó: egyszerű, tegyél rá egy érintetlen msdn-es win7-et, 30 nap próbaidőszakkal jár (ezalatt nyugodtan tesztelheted), ezzel megnézheted, ingyenes és hiteles is.
-
pmheros
őstag
válasz
Xantor #36161 üzenetére
1, általában vesznek mégegyet , és cserélgetik
2. először legyen meg a laptop, aztán ha magasak a hőfokok, majd kitalálod. Én sem használok ilyet.
3. Nem ez a típus, de van laptopos hátitáskám. Szeretem
5. van aki akksi kímélés címén feltölti majd kiveszi. És csak ritkán teszi vissza.
6.Ezek az akksik nem bírják a teljesen lemerített állapotot!!!Sose tedd puha felületre a laposod, a lábacskái belenyomódnak az anyagba, a hasa felfekszik, a hűtőnyílások lezáródnak.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Xantor #36161 üzenetére
Notik világában még nem vagyok teljesen otthon, de néhány dolgot biztosan tudok.:
Akkumulátort szinte mindig lehet nagyobbra cserélni, a legtöbb gyártó szériákhoz kiad nagyobb akksit. Ez esetben fel szokta tűntetni, mely típúsokhoz használható.
Persze hozzá értők biztos kiokosítanak, mely más akksikkal működik még jól.Laptop hűtőből nem tudok nyilatkozni.
Táska ügyben nem tudom, mit szóljak hozzá. Nekem tokom van hozzá, és iskolatáskába hordom (van belső notebook zsebe, és nem olyan feltűnő, mint egy laptop táska, de kényelmesebb, és elfér benne még sok más is; emellett olcsóbb, mint egy minőségi notebook táska)
Az akksi igazából nem megy tönkre csak úgy.. néhány év alatt akármit csinálsz, gyengülnek, d enem számít sokat, hogy használod (persze extrém kivétel mindig van).
Ha kiveszed belőle, akkor is javasolt néha teljesen feltölteni, meríteni (5-10%-ra majd tölteni néhány órán át.. nem levenni egyből 100%-on). Tárolásra talán 60% körüli töltösség lehet a legjobb. De egyébként lehet tölteni össze-vissza, töltőre teheted 70%-on is, nem lesz baja, csak ajánlott néha "formázni".
5-10% alá lehetőleg ne merítsd az akksit. Szándékosan főleg ne. Ez nem NI-MH akksi, haname Li-ion, annak nem tesz jót.Optikai meghajtó helyett üzleti gépeknél lehet akkumulátort tenni, de ezt a nem üzleti modellek többnyire nem támogatják.
Ha vonatozol vele,s szerintem tedd alá a hűtőt (bár nekem nem melegszik nagyon, én csak sima notebook alátétet használok, előnye: puha, párnás az alja. pl.: ilyesmi)
JAVÍTSATOK, HA VALAHOL TÉVEDEK!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest