- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Hahh, ilyen nekem is volt...elég ijesztő... Valamit a Radeon driverekkel mókoltál ugye?
Nekem Win 8.1 pendrive -> csökkentett üzemmód -> rendszervisszaállítás... (simán hibával kidobta ha csak pendriveből próbáltam)
utána hp driver fel és azóta nem rakoncátlankodik. Szerintem valami driver maradvány okozhatja...
-
Ren Hoek
veterán
Mondom, hamis adatokat küld. Fel se ismeri rendesen. HP-s driverrel menni fog...nem hinném, hogy akkora különbség lenne a játékokban HP-s és új catalyst között (maximum Mantle?)
Új catalysttel mennek rendesen a játékok? Mert ha igen, akkor nem érdemes annyira mókolni vele...
A hűtés meg egyetlen heatpipe-on megy, a közös ventihez, tehát nincs olyan amúgy sem, hogy a dVGA-t hűtené. Annak a FAN speednek semmi köze a tényleges fordulatszámhoz.
Notebook Fan Controllal meg tudod nézni, hogy éppen hány %-on pörög a venti, illetve profilozhatod is, hogyha néha feleslegesen hangosnak találod (de ezzel azért óvatosan)
AIDA64 meg szép grafikont rajzol a hőfokokból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest