- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
tkazmer #20643 üzenetére
Nekem a telefonálástól számított 16. napon érkezett meg a három lemez. Már kezdtem türelmetlenkedni, mert a telefonba 4-5 munkanapot mondtak. De lényeg hogy megérkezett.
Érdekesség, hogy az ügyintéző ember azt mondta, csak magyar oprendszert tud rendelni, ám a kapott cucc mégis kétnyelvű, ahogy az eredeti, gépen lévő op. is. (angol, magyar, win7 home x64) -
Syl
nagyúr
válasz
tkazmer #20640 üzenetére
Ha a géphez előtelepített win7 járt, akkor ingyen kapod a recovery lemez(eke)t. Én pénteken kaptam meg (belgiumból küldték).
Üres vinyóra próbáltam rá és igaz baromi hosszú ideig tartott, de létrehozta a boltban, megvásárláskori állapotot. Még a recovery partíciót is megcsinálta. -
gerii
addikt
válasz
tkazmer #20636 üzenetére
Elvileg meg lehet csinálni, de nem biztos.
Ha újrarakod a kapott lemezzel a rendszert, akkor lehet hogy nem ISO/DVD-re kell kiírni a mentést, hanem egy partíciót kell kiválasztani a célmappának.
Ezt a partíciót viszont a Win telepítésekor kell létrehozni, tehát kell egy X GB-os "C" partíció, ahova a Win-t teszed, és kell egy Y GB-os partíció amire majd a Recovery megy.
Az Y GB kb 20-40GB lehet, de ez attól függ hogy mekkora a Win.
Nekem az ISO fájl 27GB lett ha jól emlékszem, szóval legalább 30GB fog kelleni.Remélem érthetően írtam le, de nem biztos hogy így működik, csak azért gondolom hogy igen, mert a Recovery létrehozásakor lehetett választani a célmappák közül: DVD/ISO/meghajtó.
-
gerii
addikt
válasz
tkazmer #20619 üzenetére
Nekem is hasonló problémám volt egy 8540p-vel, és utánaolvastam a win-nek, viszont azt írják hogy nem lehet a 32<>64 bites között váltani. Nekem eredetileg 32-es járt volna hozzá, csak kapott közben +4GB ramot és 64-esre cserélték a wint.
Hívd fel a HP-t és kérj telepítő, driver lemezt, egy héten belül kiküldik, azzal lehet telepítgetni, és le is törölheted az összes partíciót, megmarad a garancia, megkérdeztem én is.
A system recoveryvel sztem nem kell foglalkoznod ha úgyis újrarakod a rendszert, igazából csak kiírhatod vele a rendszert DVD-re.
Én kértem lemezt, bootoltam róla, minden partíciót töröltem, majd telepítés, driverek, update-ek(rohadjanak meg hogy SP1 nélküli Win DVD-t küldtek, 5 óráig tartott mire mindent feltett a gép)- ezután érdemes csak lementeni a rendszert, mert akkor legközelebb nem kell 5 órát szopni...
Ezzel kapcsolatban annyit nem tudok, hogy a Win biztonsági másolatával csináltam a mentést(külső winyón ISO-ba), de visszaállítani nem tudtam mert azt írja ki hogy nem lát ilyen fájl-t a meghajtón, akkor mi a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- ASUS notebook topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- gerner1
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest