- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
tkazmer #20643 üzenetére
Nekem a telefonálástól számított 16. napon érkezett meg a három lemez. Már kezdtem türelmetlenkedni, mert a telefonba 4-5 munkanapot mondtak. De lényeg hogy megérkezett.
Érdekesség, hogy az ügyintéző ember azt mondta, csak magyar oprendszert tud rendelni, ám a kapott cucc mégis kétnyelvű, ahogy az eredeti, gépen lévő op. is. (angol, magyar, win7 home x64) -
Syl
nagyúr
válasz
tkazmer #20640 üzenetére
Ha a géphez előtelepített win7 járt, akkor ingyen kapod a recovery lemez(eke)t. Én pénteken kaptam meg (belgiumból küldték).
Üres vinyóra próbáltam rá és igaz baromi hosszú ideig tartott, de létrehozta a boltban, megvásárláskori állapotot. Még a recovery partíciót is megcsinálta. -
gerii
addikt
válasz
tkazmer #20636 üzenetére
Elvileg meg lehet csinálni, de nem biztos.
Ha újrarakod a kapott lemezzel a rendszert, akkor lehet hogy nem ISO/DVD-re kell kiírni a mentést, hanem egy partíciót kell kiválasztani a célmappának.
Ezt a partíciót viszont a Win telepítésekor kell létrehozni, tehát kell egy X GB-os "C" partíció, ahova a Win-t teszed, és kell egy Y GB-os partíció amire majd a Recovery megy.
Az Y GB kb 20-40GB lehet, de ez attól függ hogy mekkora a Win.
Nekem az ISO fájl 27GB lett ha jól emlékszem, szóval legalább 30GB fog kelleni.Remélem érthetően írtam le, de nem biztos hogy így működik, csak azért gondolom hogy igen, mert a Recovery létrehozásakor lehetett választani a célmappák közül: DVD/ISO/meghajtó.
-
gerii
addikt
válasz
tkazmer #20619 üzenetére
Nekem is hasonló problémám volt egy 8540p-vel, és utánaolvastam a win-nek, viszont azt írják hogy nem lehet a 32<>64 bites között váltani. Nekem eredetileg 32-es járt volna hozzá, csak kapott közben +4GB ramot és 64-esre cserélték a wint.
Hívd fel a HP-t és kérj telepítő, driver lemezt, egy héten belül kiküldik, azzal lehet telepítgetni, és le is törölheted az összes partíciót, megmarad a garancia, megkérdeztem én is.
A system recoveryvel sztem nem kell foglalkoznod ha úgyis újrarakod a rendszert, igazából csak kiírhatod vele a rendszert DVD-re.
Én kértem lemezt, bootoltam róla, minden partíciót töröltem, majd telepítés, driverek, update-ek(rohadjanak meg hogy SP1 nélküli Win DVD-t küldtek, 5 óráig tartott mire mindent feltett a gép)- ezután érdemes csak lementeni a rendszert, mert akkor legközelebb nem kell 5 órát szopni...
Ezzel kapcsolatban annyit nem tudok, hogy a Win biztonsági másolatával csináltam a mentést(külső winyón ISO-ba), de visszaállítani nem tudtam mert azt írja ki hogy nem lát ilyen fájl-t a meghajtón, akkor mi a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest