- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
válasz
CsabaTompa #13330 üzenetére
Szia!
Hát...nekem ugyan az egyik asztali gépem csinált ilyet, de hátha nálad is ez a baj.
Ott az egyik memóriafoglalat volt a ludas. Ha abból kivettem a memóriamodult, akkor minden rendben volt, ha benne volt egy modul, akkor ugyanúgy nem indult, mint a Te notid. Se kép, se hang...
Ha ez a helyzet, akkor viszont valszeg alaplapcsere lesz a dologból. -
Kácsa
aktív tag
válasz
CsabaTompa #13326 üzenetére
ODD - optikai meghajtó.
-
válasz
CsabaTompa #13324 üzenetére
Milyen géped van? Azt elfelejtetted leírni.
Egyébként vedd ki a HDD-t és ODD-t, próbáld meg úgy indítani.
-
válasz
CsabaTompa #12666 üzenetére
Nekem annak idején dv9000-essel volt hasonló problémám. Kipróbáltam 3-4 drivert a kamerához, de nem ment egyikkel sem. Végül úgy sikerült megoldani, hogy letöröltem a kamera drivereit, majd az eszközkezelőben automatán frissítettem az eszköz illesztőprogramját a windows update-ről, és azzal ment. Javaslom neked is, hogy töröld le a mostani drivert, és próbáld meg a win update-t.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
CsabaTompa #12668 üzenetére
Maga HP ezt mondja, hevenyészett fordításban:
Don't see your operating system?
If your operating system is not listed above, HP does not have software or driver downloads available for this product in that operating systemNem látod a Te oprendszeredet?
Ha itt fentebb nem látod a Te oprendszeredet, akkor a HP-nak nincs programja vagy drivere ehhez a termékhez.A kulcsszó a NINCS-en van!
-
localhost
Közösségépítő
válasz
CsabaTompa #12666 üzenetére
Itt a driver csak válassz.
Win 7-hez nincs.
Don't see your operating system?
If your operating system is not listed above, HP does not have software or driver downloads available for this product in that operating system -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
CsabaTompa #10715 üzenetére
Ejnye, nem érek rá egy pár napig és senki sem segít neked.
Az 55°C notebook esetében teljesen normális, 50°C alatt be sem kapcsol a hűtés, és csak 70°C körül kezd maximumon dolgozni.
BIOS-frissítést kéne még megpróbálni, ill. elindíthatnád a gépet pl. egy Linux LiveCD-ről, akkor kiderülne, hogy software-es a probléma vagy sem, esetleg megnézni nincs-e tele porral a gép belseje, de nem hiszem, hogy dózer reinstall előtt gyorsan odaszületett egy alom porcica. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
CsabaTompa #10709 üzenetére
Először próbálj BIOS-t frissíteni, és tedd fel a legfrissebb chipset drivert is, hátha.
Szerk.: Egyébként ha reinstall után jelentkezett, akkor biztosan valami software-es probléma. Nézd meg a feladatkezelőben, hogy nem terheli-e valamelyik folyamat indokolatlanul a CPU-t.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
CsabaTompa #10706 üzenetére
Alaplapot notebookban akkor cserélsz, ha tönkrement (ill. ha már nem garis akkor sem, mert drágább mint a gép
), de ez esetben is csak ugyanolyanra. CPU-t cserélhetsz, de az sem olcsó mulatság. Miért szeretnél erősebb CPU-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged