- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Felhívtam őket, már nincs sajnos, lehet te hoztad el az utolsót. Egyébként milyen a gép, elégedett vagy vele, jó állapotú? Miről váltottál?
SeniorTilla: Decemberben volt takarítva, újrapasztázva, és nem volt halkabb, mint most. Tipikus kis venti nagy fordulaton pörög hangja van. 1x szervízbe is beadtam miatta gari lejárta előtt, állítólag cserélték, de szerintem ugyanolyan volt.
Úgy vettem észre, hogy terheléstől függően állítgatja a fordulatszámot, nem a hőmérséklet függvényében. Tehát pl nem fut semmi, böngészőt megnyitom, pár mp-re felhangosodik, majd ismét visszaveszi a fordulatszámot.
Ha semmit nem csinálok a gépen, és épp sem az eset update, sem a win update, sem vmelyik svchost.exe nem eszi a procit, akkor valóban csendes.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest