- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
SCarecrow
csendes tag
válasz
Csenga2 #31001 üzenetére
Szia!
Ugyanígy jártam én is ugyanezzel a lapossal. Egyszerűen felháborító, hogy egy HP szintű cég megengedhet ilyet magának hogy Win8-ra ad csak supportot. Na de ebbe még beletörődtem volna...viszont ahogy te is említetted a videókártyát egyszerűen nem lehet feldriverelni. A hivatalos HP-s radeon driver igaz hogy felmegy, viszont csak látszólagosan...ugyanis a kártyát marhára nem ismeri fel. És igen, én is csak a I5-be integrált "sz*rt" tudom használni.
Azt még nem vettem észre, hogy a funkciógombok az fn megnyomása nélkül működtek volna...de ki fogom próbálni.
Egyébként én is kaptam már vagy 5 gyors lefolyású agyvérzést
Jelenleg ott tartok, hogy most írom a hibariportot az AMD-nek, ugyanis az onnan letöltött driver (bocs még csak a driver verification tool) meg egész egyszerűen azt mondja, hogy nincs kompatibilis driverem.
Az AMD után meg írok a HP-nak is...mert nem merem elhinni, hogy a mai világban ilyen szintű "gány" driverezést el lehet követni.
Már arra is gondoltam, hogy visszaviszem a fenébe a laptopot, és elállok a vásárlástól. Azt nem tudod véletlenül hány napig lehet a vásárlástól számítva?
üdv.
András
U.i: Informatikus mérnök vagyok, úgyhogy még csak azzal sem jöhetnek, hogy én vagyok a béna
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- HP 445 G10 PROBOOK AMD Ryzen 5-7530U - 16GB - 256GB
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest