- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
hát a linket nem tudom érdemlegesen megtekinteni de pár jó szót tudok említeni a 4520s-ről. augusztusban vettem eddig semmi baj nem volt vele. kis masszív darab, nekem elég gyakran szokott pörögni a venti akkor sem nagyon zavaró, de nem érdekel mert fejhallgató van rajtam úgysem hallom. 530v jelzésű radeon van benne amiről spyduck azt mondta jobban melegedik mint az átlag, hát nálam 50 fok körül van használat mellett játék közben azthiszem 60 körül mozog, proci szintén (i3-350M). a gép nem lassú, kiváló sebességgel futtat mindent amire kitalálták (nem egy játékos gép de laptopokat nem arra találták ki). touchpad mint leírták már többen nem a legkényelmesebb darab de alkalmi használatra megfelelő. akkumulátor üzemideje nem a legjobb, ha jól emlékszem nekem 2 órát kibír filmnézéssel majdnem min. fényerőn, teljesítmény centrikus profilon.billentyűzetét megszoktam és megszerettem
zsanér nem lötyög fél éves használat után sem. egy problémám akadt vele de az a dagadt pendrive-om miatt, hogy nem fér bele a rendes usb-csatlakozóba mert van egy kis szegély ami meggátolja de az e-sata csatlakozóban tökéletes. kijelzője rendben van bár nem sok viszonyítási alapom van és a design nagyon bejön, sokat látom a csili-vili asus műanyag gépeket a lekerekített formákat és meg kell mondjam ez a letisztult szögletes forma sokkal jobban néz ki.
ha szeretnél még kérdezni valami nyugodtan írj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- hp omen 15
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő