- iPhone topik
- Netfone
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter M
tag
válasz sghc_toma #1433 üzenetére
Gari kibovites roviden:
Bovitheted az ujonnan vett es a RENEW gepet is (tapasztalat nekem is renew van)
A HP rendszereben:
A garancia lejarta elott garancia hosszabitast vehetsz max 3 ev tehat +2evet veszel. En az nc8430 + 45000 lett gari kibovitve. Elvileg szolgaltatast veszel igy itt is nagy a szoras az amcsi oldalon a kiegeszitoknel le van irva melyik mit takar (masnapi kiszallas cseregep bla bla bla...)
A garancia lejarta utan az amcsi oldalon van valami garancia utani csomag de sztem ez mo-n nem hasznalhato v ha hasznalhato nem veheted meg no mind 1 osszesen ha mindegyikbol bevasarolsz osszehozhatsz egy 6 evig garis laptopot. =)
megj.: Mo-n ha kiskerektol veszed a gar kibovitest alt eloszor beprobalkoznak azzal h elhajtanak mivel renew v utana bekinalnak a 72 000 es csomaggal (ami elvileg amiba ua ezert az arert az Acer szeru hulye garancia is benne van azaz foldhoz ba***od es beviszed gariba ;) no mind1 en vegul a hpn keresztul vmi net kft tol vettem ok uzemeltetik a hp mo-s oldalat.https://www.behance.net/marosi-peter-k
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar