- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
canniball
nagyúr
''Én alapból kikapcsolom a hibernálást.''
Miért?Sokkal gyorsabban betölt így a rendszer, mintha ''normál módon'' kéne felállnia. (Mármint a Win.-nek.
)
''Főleg nekem, akkor ne csináljon semmit, ha épp le akarom csukni a fedelet.''
Ezt nem igazán értem. Akkor a fedél lecsukásával kikapcsol (ez eredeteileg így volt beállítva) vagy bekapcsolva marad? -
-
Akheron
senior tag
Hmm, nekem nem ér hozzá a kijelzőhöz, szerintem (sosem láttam még nyomát rajta). Talán épp az lehet a baj, hogy valahogy beljebb csúszott... Bár a három csavar, ami tartja, meg van szorítva rendesen, úgy tűnik.
Amikor fekszem, és a számítógépet ''élével'' a mellkasomra helyezve használom, nagyon kényelmes tud lenni a pöcökegér. -
Blaise
veterán
-
almafa42
aktív tag
Én is azt néztem, hogy ilyen procival nagyon jó árban van. (157.650 Ft+Áfa) (http://depo.hu/hp_compaq/nc6320_rh679ea) Ha valaki tud jobb árban szoljon ;)
elvileg:
Kijelző:
# 15,4'' TFT 1400 x 1050 ( SXGA+ )
HPkkal kapcsolatban szervíz minden ok? És a kijelzője ennek korrekt?
[Szerkesztve] -
erasure
csendes tag
A hdsentinel ezt írta ki:
A lemez felületén található 119408598 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsőben romlott.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Ajánlatos az adatok sűrű mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
Még garis a gépem szeptemberig, a vinyóhibára is kiterjed a gari??, (vagy jobban teszem ha veszek egyet. Esetleg tudnál ajánlani milyet érdemes venni?)
Köszi -
BalooTM
tag
Sőt, fújnak is a renew-ra... Egy időben sikerült elérniük azt is hogy a világgaros renew gépeket (üzleti szériára gondolok, nem a pavilionra, mert azt csak osztrákiában ill. németországban javítanak legközelebb) nem javították itthon, pont az említett kék-zöld magyar hp garpapír nélkül.
Az egyéb forrás a renew program (HP Európa), a már említett szerződött renew partnerekkel.
BalooTM
[Szerkesztve] -
BalooTM
tag
-
marsu
veterán
Az az igazság, hogy eddig nem volt alkalmam kipróbálni, mert mégsincs W-Lan routerem, de hamarosan lesz.... Remélem. Akkor majd kipróbálom. Csak az volt a furcsa, hogy a ki-be kapcsolásra semmi nem változik... és a kék led sem világt. Vagy az csak akkor ég, ha van vezetéknélküli hálózat?
-
erasure
csendes tag
120 w-os volt minkettő, de úgy nézem mintha az eredeti HPdugó trükkös lenne.
A külső henger a -, a belső henger a +, és van a közepén az a kis tű. Az utángyártott dugaszokban(legalább is amiket próbáltam) a tüskén nem jön ki semmi feszültség, viszont az eredeti HP-snál 17 V jön ki alapban, ugyanakkor 19V van a belső gyűrűn.
Olyan mintha kettős táplálású lenne
Sokat hurcolom a gépet a melóhely és a lakás között, és kényelmesebb lenne minenhol egy töltő. Néztem a HP webshop-ot, most a sima 65w-os töltő 21000Ft felett van, ezért gondolkodtam valami márkásabb utángyártottban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Yettel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Vízpart, vakáció és hardverek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest