- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meta
tag
hali
Melyik HP szervízbe vigyem a gépet? POnt most halt meg a vinyója és nagyon sürgőssen kellene dönteni és nem tudom melyik jó. Vagy van több is? Én ezt találtam: [link]
-
Meta
tag
Hali
Fontos lenne egy kérdés: Ma vettem egy 530 kd080aa típusú notit az euronicsban. Hazajöttem és bedugtam tölteni de nem világít hogy töltődne
aztán kivettem az aksit és bedugtam hálózatra, de onnan nem kapcsol be
Mi lehet a baj? Rossz lenne valami? Töltő? Noi?
-
Meta
tag
Hali
Az euronics újságban mától akcióüs egy hp noti, 530kdo80aa számmal, ahogy elnézem a specifikációt egy 6220 körül lehet (80as vinya, 1.86 proc, 512 ram, NB 256 RAM) Tudom hogy alsókategriás, de csak annyi lenne a lényeg hogy megbízható legyen, mert tényleg csak netre, zenére meg filmre kellene, szóval a megbízhatóságon legyen a hangsúly!
Vélemény Róla? (egyébként 100k)
-
Meta
tag
hy
Ha Hide a típusa, akkor talán érdemes trükköznöd a partition magiccal is, (ezzel elméletben lehetne unhide-olni .. ejnye... de szép magyar szó) bár akkor nem értem miért látod magát a partíciót winből...:S
Na akkor most én gondom is: Van egy 6220-asom, és mostanában kezdett olyat csinálni ha kicsit megrázkódik, akkor sípol, vár 2-3 mp-t, sípol, megint vár és megy tovább. És megnézi van-e az optikai etetőjébe disc. Szerintem vinya baja lesz a lelkemnek, csak az érdekelne hogy mással is volt-e már ilyen, illetve hogy ez mitől lehet? Heti kétszer utazik egy-egy órát mióta ez jelentkezett, egyébként itt pihen mellettem összecsukva és úgy használom (nem, nem látok át a tetején, csak 19-es monitorral meg bill,egér párral) Szóval mióta nem cipelem annyit, nem mavcerálom, pont azóta ilyen. -
Meta
tag
Ez egy program, ami képes visszafejteni az adatokat a winyóról.Persze ennek feltétele hogy minél kevesebbet másolj rá (magára a diskre) mert felülírhatsz dolgokat rajta, és úgy már használhatatlan a visszanyert adat (ha egyáltalán képes visszahozni). Szóval kell hozzá egy progi (NTFS vagyFAT ) meg egy másik adathordozó amire lementheted az adatokat. Have fun & káve ropi ajnálott mert meglehetősen hosszadalmas művelet.
-
Meta
tag
Hali
Van egy HP nc6220-as notim, és arra szeretnék matricát venni a tetejére hogy ne karcolódjon tovább (már lassan egy éves a lelkem)
Viszont a gellért térnél lévő hp magyarország nem hallott róla (vagy csak az eladó csaj) sem a budafoki úton lévő notebookstore. Tehát kérdés: hol lehet ilyen hasznos kis kiegészítőt vásárolni?
Előre is köszi!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged