Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• schulc99

aktív tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni egy HP Pavilion 15 AB002NH driver telepítésével kapcsoltban.
    Letöltöttem mindent a gyártó honlapjáról egy pendrivra és arról telepíteném fel drivereket. [link]
    Sajnos nem minden ugy működik ahogyan annak lennie kéne. Csináltam már jó pár telepítést, de ez most kifogott rajtam.
    A hálózati drivereket egyáltalán nem tudom feltelepíteni. Vagyis feltelepül, de nem használható.
    Se a wifi se a lan nem működik. A lan telepítésénél valami "mély alvó" üzenetet ír ki.
    Csak úgy tudok felmenni a netre ha egy usb wifi adaptert használok és egy driver keresőt ráengedek a gépre. Azután már megy a lan és a wifi is, tehát nem hardver baja van a gépnek hanem szoftveresen nem stimmel valami.
    A lapkakészletből pl. a Intel Collaborative Processor Performance Control (CPPC) illesztőprogram azt írja hogy nem felel meg a gép a követelményeknek.

Segítsetek már mert kész csőd a hp driver jelen állás szerint. A gép vadonat új. A win 7 simán felmegy rá, de a driverekkel gond van.

Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák