Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Gear S3 - második kör
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Pont ezért szerettem volna valakitől vmilyen doksit szerezni, hogy megtudjam van-e benne. Az más kérdés, hogy otthon a gépem eleve az oldala nélkül megy, de itt nem szivesen állnék neki leszedni az oldalát menet közben, ha meg lekapcsolom, akkor mindenki sikítozni fog, hogy most mér nincs net???
Számszerűleg mennyire marad el egy ide vinyó egy scsitól gyorsaságban?
(ez láma kérdés, de csak a fordulatszámot tudom, hogy abban sokkal gyorsabb.) -
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Van a cégnél egy Hp Netserver E 50.
Szétszedni nem tudom, mert ezen keresztül megy a net és a háló. A Hp-nál is próbálkoztam segítséget kérni, de nagyon sehova nem jutottam, mert ez kifutó termék, és csak pár linket kaptam amivel nem mentem semmire. Goggle szintén nem hozta a várva várt eredményt.
A kérdésem az lenne, hogy tudja valaki, hogy milyen vinyóval lehet bővíteni (én úgy vettem ki, hogy 4.7 és 9.4 scsi)? Illetve ha valaki tud valami olyan doksit, amit adnak egy gagyi 10 ezres alaplaphoz is - mármint alaplapleírást vagy vmi. hasonlót, lényeg, hogy a bővítések fel legyenek sorolva. - annak a segítségét szivesen elfogadnám, ill. bárkiét.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- Asztalos klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest