Hirdetés
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Pont ezért szerettem volna valakitől vmilyen doksit szerezni, hogy megtudjam van-e benne. Az más kérdés, hogy otthon a gépem eleve az oldala nélkül megy, de itt nem szivesen állnék neki leszedni az oldalát menet közben, ha meg lekapcsolom, akkor mindenki sikítozni fog, hogy most mér nincs net???
Számszerűleg mennyire marad el egy ide vinyó egy scsitól gyorsaságban?
(ez láma kérdés, de csak a fordulatszámot tudom, hogy abban sokkal gyorsabb.) -
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Van a cégnél egy Hp Netserver E 50.
Szétszedni nem tudom, mert ezen keresztül megy a net és a háló. A Hp-nál is próbálkoztam segítséget kérni, de nagyon sehova nem jutottam, mert ez kifutó termék, és csak pár linket kaptam amivel nem mentem semmire. Goggle szintén nem hozta a várva várt eredményt.
A kérdésem az lenne, hogy tudja valaki, hogy milyen vinyóval lehet bővíteni (én úgy vettem ki, hogy 4.7 és 9.4 scsi)? Illetve ha valaki tud valami olyan doksit, amit adnak egy gagyi 10 ezres alaplaphoz is - mármint alaplapleírást vagy vmi. hasonlót, lényeg, hogy a bővítések fel legyenek sorolva. - annak a segítségét szivesen elfogadnám, ill. bárkiét.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budget Gamer - i5 7600 / RX 470 4GB / 8GB DDR4 / 512GB SSD
- AMD Ryzen 7 5800X - Asus TUF B550M Gaming Plus WiFi - Kingston HyperX 32GB 3200 Mhz
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest