- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Pont ezért szerettem volna valakitől vmilyen doksit szerezni, hogy megtudjam van-e benne. Az más kérdés, hogy otthon a gépem eleve az oldala nélkül megy, de itt nem szivesen állnék neki leszedni az oldalát menet közben, ha meg lekapcsolom, akkor mindenki sikítozni fog, hogy most mér nincs net???
Számszerűleg mennyire marad el egy ide vinyó egy scsitól gyorsaságban?
(ez láma kérdés, de csak a fordulatszámot tudom, hogy abban sokkal gyorsabb.) -
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Van a cégnél egy Hp Netserver E 50.
Szétszedni nem tudom, mert ezen keresztül megy a net és a háló. A Hp-nál is próbálkoztam segítséget kérni, de nagyon sehova nem jutottam, mert ez kifutó termék, és csak pár linket kaptam amivel nem mentem semmire. Goggle szintén nem hozta a várva várt eredményt.
A kérdésem az lenne, hogy tudja valaki, hogy milyen vinyóval lehet bővíteni (én úgy vettem ki, hogy 4.7 és 9.4 scsi)? Illetve ha valaki tud valami olyan doksit, amit adnak egy gagyi 10 ezres alaplaphoz is - mármint alaplapleírást vagy vmi. hasonlót, lényeg, hogy a bővítések fel legyenek sorolva. - annak a segítségét szivesen elfogadnám, ill. bárkiét.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Energiaital topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Asztali pc
- Egy szálon csúcs: új Intel 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest