- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
Aktív témák
-
westlake
félisten
a hp markaszerviz a 11. keruletben van a prielle kornelia utcaban..
de oda hiaba viszed, mert (mint mar emlitettem) a hp hivatalosan nem forgalmazta ezt a szeriat magyarorszagon, ezert el fognak hajtani oda, ahol mar voltal (az aksys-be)
egyebkent ennyit a world wide garanciarol
ha nem tudsz megvalni tole es meg csak nem is jarsz pesten gyakran, akkor szerintem sehogy.. mindenfelekeppen szet kell szedni a gepet -
westlake
félisten
szia.. ilyen problemaval meg nem talalkoztam (ez azert lehet, mert itthon hivatalosan nem forgalmaztak a pavilion hp-kat) igy latatlanba nem is tudok tanacsot adni..
ha 1-2 napra tudod nelkulozni a gepedet, akkor meg tudom nezni/nezetni..
egyebkent nem az aksys nem markaszerviz.. a ''hp markaszerviz'' a markaszerviz -
westlake
félisten
sorry... most hivtam fel az szerelo haveromat es azt mondta, hogy ezekben a gepekben sxga+-os 15''-os kijelzo, vagy widescreen-es van.. ezek azert dragabbak mint 40k...
en azt hittem, hogy a normal xga 15'' os van... a masik dolog, hogy sajna nem mindig mennek a masfajta kijelzok ezekben a kepekben.. mindenfelekeppen el kellene vinned a haveromhoz, hogy ok beleprobaljak a kijelozoket.. ezen a 8000-esen milyen kijelzo van?
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
... meg azt sem hiszem el, hogy senkinek nem kell kicserelni a notijaban az alaplapot
-
westlake
félisten
nem hiszem el, hogy senkinek nem tort meg be a notija kijelzoje
-
westlake
félisten
up
-
westlake
félisten
oooo bazz.. azert mert nem rakok a mondandom vegere egy szalylit, maris bantasbol irtam, amit irtam? eleg nagy problema, hogy ma mar csak ugy gondolhatsz valamit komolyan, ha valamilyen kis arcocskaval kiegeszited..
miert gondolod, hogy en azt bantasbol monstam?
halalosan komolyan gondoltam azt, hogy vedd meg boltban, hiszen en biztosan nem tudok neked olyan cuccokat szerezni
#120: kint biztos hogy olcsobb
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
up
-
westlake
félisten
na itt vagyok...
mondjatok mit szeretnetek.. van lehetoseg alaplapcserekre es torott kijelzok javitasara..(cserejere)
Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OTP Bank topic
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest