- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
senior tag
Én vattát szoktam használni (pamut kozmetikai korong), azt itatom át alkohollal (pár éve vettem finom elektronikához is jó alkoholt (denaturált szesz, az még egy darabig jó lesz, de működhet az is, ha féktisztítót (izopropil alkohol) fújsz vattára. ami a processzor oldalára száradt azt pedig fogpiszkálóval szoktam fellazítani.
Arra azért figyelj, ha processzorról szeretnéd eltávolítani és a hűtő is rajta van, akkor egy kicsit járasd a gépet (akár tesztprogram vagy játék is lehet), hogy könnyen le tudd venni a hűtőt és ne processzorral együtt jöjjön le.Honnan szeretnéd eltávolítani?
-
blp85
senior tag
Ha normális a gyári hűtője, akkor, ha ágyban használod egy reggeliző tálca is elég alá, hogy ne a párna, paplan stb. fojtsa meg a szellőzését, ezeknek a cooling padoknak nem tudom, hogy mennyi értelmük van, vagy esetleg a meglévőn nem lehet ventilátort cserélni (2 vagy 3 vezetékesek szoktak lenni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- BestBuy topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari