- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Ciccuka #2543 üzenetére
Most gép előtt vagyok így egy kis hőfokok
2015-ben raktam össze MX4-el azóta csak egy vga volt cseréve ami hőt termel2015 még ASUS ENGTX560 Ti DCII/2DI/1GD5 1GB
[kép]2018 vga csere után MSI 1050 TI GAMING X
[kép]2021 MSI 1050 TI GAMING X
[kép]Azt viszont nem vágom hogy 2018-hoz képes most hogy lehet alacsonyabb a hőfok, én arra tippelek hogy fárad a szenzor és már nem olyan pontos
Mert szerintem pont hogy nőni kellene ahogy szárad ki a paszta -
bul07
nagyúr
válasz
Ciccuka #2543 üzenetére
Régen AMD gépeim voltak azzokat majd minden évben újra kentem, ott nem kellet félni a gépet fel lehettet volna emelni processzornál fogva
Na mikkor raktam össze a mostani gépemet elszörnyedve néztem a gyenge fogalallatot
Nem véletlen a sok inteles kis lábacska sérülés, nagyon érzékeny megoldás.
Többet nem is lesz intel gépem.Sűrített levegővel(dobozos, nem kompresszor) szoktam kifújkálni ahonnan meg kell fülpiszkával törlőm le álltalában a ventilátorok lapárjáról
De mióta nincs szoba macska kevesebb dolgom van -
bul07
nagyúr
válasz
Ciccuka #2539 üzenetére
Szerinted honnan rendeltem
Csak ahogy írtam is nem akartam linkelni mert gyanus hogy a 4g többe kerrül mint a 8g, és ugye a nevében van plusz ACVan esély hogy holnap megjön de még nincs csomagszám
Van itthon jó pár éves MX4, nem is néztem rá hogy milyen álllapotban van
Így sok sok év uttán lehet újra kellene pasztáznom, csak inteles processzor foglallatt nem valami bizalomgerjesztő így nem nagyon akkarom babbrálni 2015 szep raktam össze a gépet azóta nem szedtem le a hűtőtt, de 100% terhelve se megy 50-53felé még nyáron se
Bár szerintem fals hőfokot mér mert túl alacsonak érzem egy sz@r 6600K-tól, ilyeneket mérek [link](Hírtelen nem találltam frissebb képet itt a fórumon amit beraktam, nem vagyok gép közelben, vagy 10-12évre visszamenőleg megvannak ezzek a loggok)
De nem kékhalálozik így szerintem nem melegszik túlAmúgy megtörtént már vellem hogy portalanítás után nem kapcsolt be a gép, tápegység hibbám lett, és egy 29e Ft-os hírtelen kidás december 30-án
-
bul07
nagyúr
válasz
Exodius #2536 üzenetére
Csak a ha a mennyiséget nem találja ell jól az ember és a hűtővel nyomatja szét előfordulhat hogy a többet processzor oldalán a foglallatig lemegy
Ha mondjuk egy kártyával elteríti nagyon vékonyan akkor tutti lesz mindenhol és nem lesz felesleg ami gondot okozhat
Meglátjuk mit kapok, 8g verzió és olcsóbb volt a 4g MX-2, 2019 verziójától
Nem akarom linkelni míg nem jön meg hátha valami izé jön -
bul07
nagyúr
Kérdés mi a különbség?
ARCTIC AC MX-2
Arctic MX-2Én sehol nem találtam AC MX2 gyártó oldalán
Lehet elírás de sokkal olcsóbb a AC MX2, lehet megrendelem és kiderül nem egy veszett összeg
És hogy nézem egy pár százalék különbség van a MX2 és a MX4 között
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Silverstone st1200-pts tépegység
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest