- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kayn
csendes tag
Én 5700 XT-re kentem fel a fentebb említett EX90-et, lassan már egy hónapja és nagyon jónak tűnik eddig. MX-4 nagyon gyorsan, MX-6 lassan de az is degradálódott, pumpoutolt és elkezdett felszökni a hotspot.
Ennél egyáltalán nem látok hőmérséklet emelkedést, nekem nagyon bevállt. Kissé noname szar-nak hangzik, én emagon találtam, de abszolút ajánlani tudom!
[link] -
Szia. Annyit tehetsz még, mert oda kevés az mx-4, amit te is írtál.
- syy 157 - Ide haza nem találtam forgalmazót (Ti honnan rendelitek?)
Ez van itt a hardveraprón is én is onnan rendeltem, gyorsan megjött. A 2x 4g válztozatot rendeld, vagy marad a
-Alphacool Subzero - 1g kiszerelésben.
Értem hogy drágána találod, de ha ezzel jobbak lesznek az értékek, akkor már megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest