- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbika88
senior tag
válasz
Pro!Petya #1600 üzenetére
Én is azt használom FX 9590 enet is azzal kentem, rajta volt egy hónapig. Semmi folyás. Könnyű leszedni, sose szárad ki. Most a 4790K is azzal használom, nem is veszek más pasztát többet, nyilván csak !!réz!! hűtővel.
Egyébként vissza is lehet szívni a hozzá adott másik kis csővel az anyagot, csak utána óvatosan kell kinyomni majd mert levegős lesz a cucc, ne hogy olyan helyre fröccsenjen ahova nem kell.
Csak ajánlani tudom én is! -
Raggie
őstag
válasz
Pro!Petya #1511 üzenetére
Az MX4 messze nem egy "semminél jobb" paszta. Nem próbáltál még igazán hulladék pasztákat akkor.
És akkor sem fogok pl kezdőknek folyékony fémet ajánlani, hogy azt vegyétek mert az a legjobb hővezető. Veszélyes és ezért haladóknak való. Pont.Nem azt mondtam, hogy nem jobb, csak hogy bizonyos körülményeknek/tudásnak meg kell lenni hozzá, hogy megérje.
-
haten
tag
válasz
Pro!Petya #1511 üzenetére
+1
továbbá a folyékony fém nem szárad ki, így elvileg az se baj, ha 10 évig nem kened újra. A "hagyományost" meg másfél-két évente kellene újrakenni, mert kiszárad. Már csak azt nem értem a nagy gyárak miért nem használják alapból a folyékony fém kencéket, árban nem több, de hőfokban -15C.
-
Raggie
őstag
válasz
Pro!Petya #1503 üzenetére
Najó, de egy frissen felkent folyékony fém pasztát nem illik azért egy főleg ár/értékben remekelő fél éve felkent normál pasztához mérni!
Valamint a folyékony fém jóval drágább, sokkal körülményesebb, megeheti az alu alkatrészeket és nagyon kell rá vigyázni a felkenésnél, letisztításnál, hogy ne érjen vezető alkatrészekhez.
Szóval persze van különbség de megvan annak az ára is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest