- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szerintem is nagy a hype. Én anno láttam pár YouTube videót der8auer-től, hogy a Kryonaut milyen jó, mert még arra is ügyelnek az előállítása során, hogy milyen formájú szemcsék kerüljenek a pasztába, hogy ez milyen komoly mérnöki munka.
Igazából biztosan az, de az Arcticnál meg valószínűleg innovatívabb emberek dolgozhatnak. Nem tudom milyen gyártási technológiát használhatnak, hogy ilyen hatékonyság mellett még az árat is lentebb tudják tartani? -
-
Kryo az neken sem jött be, de miért kellebe félévente azt újrapasztázni?
Amiket használok pasztákat:
MX-4, MX-5(de csak ahova való, és ezt ki veszem az általam használt paszták közül), Noctua NT-H2, Alphacool Apex 17W/mK (ez nagyon nem kenhető, felhelyezni a megfelelő mennyiséget, és a borda szétteríti), illetve még Phobya NanoGrease Extreme 3.5g 16W/mK (Ez is jól kenhető, és minőségi).
Persze ez csak a személyes használat/tapasztalat a szervizeléseim során, másnak lehet más a tapasztalata. -
A hűtési teljesítményt hozza. Egyszerűen nem szeretem maszatolgatni.
Vettem ~2000 forintért 25 grammot a SilentiumPC Pactum PT-1 pasztájából. Az egy darabig elég lesz.
Gyengébb teljesítményű, folyós paszta, de nekem eddig az az etalon. Élvezet vele spatulázni. Az NH-D15 alatt meg úgy vagyok vele, hogy majdnem mindegy milyen paszta hűti a 65 TDP-s 5600x-et.
-
Rizsszemről jut eszembe... korábban jeleztem valamelyik topikban, hogy rendeltem MX-4-et az egyik X-es végű bolttól. Sűrű, mint a fogkrém. Volt jó árban MX-2 náluk, gondoltam veszek inkább azt. Az is sűrű lett, nem is kínlódtam vele tegnap, feleslegesen felhúztam magam 1700 forinton. Visszaküldeni nem tudom, többe lenne a lé, mint a hús.
Lehet beletenyereltem az Arctic hibás gyártásaiba, amiről korábban is volt már több médiahír. Viszont itt meg is jegyezném, hogy számomra nem igazán népszerű így az Arctic, hogy a szarjait nem hívja vissza és a boltokban hagyja. Többet nem veszek tőlük semmit.
Szóval sűrű pasztából a rizsszem... vad.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest