- Fórumok
- Egyéb
- Hová tűnt twollah ?
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
-
Apika
addikt
-
Som@
őstag
-
Bash
őstag
-
Som@
őstag
-
Apika
addikt
Régebben arról beszélt, hogy összeköltözik végre a feleségével. Gondolom, most nincs annyi ideje, hogy itt lógjon...
-
Agyasima
őstag
-
VladimirR
nagyúr
-
peterqe
aktív tag
-
vicces
addikt
-
peterqe
aktív tag
Skacok, én kb fél éve regisztráltam, kb 1 éve olvasom a PH!-t, de twollahról mindig ugyanaz jut eszembe:
Ő az a srác, aki a ''most aztán megmondom a frankót'' pótolta a kevésbé exhibicionista emberek lelkivilágában. Nem ismerem, nem akarok ítélni, de szerintem sokaknak volt ''riasztó'' az Ő stílusa. :U -
Panther
HÁZIGAZDA
-
anaqer
veterán
-
Panther
HÁZIGAZDA
Bazze de hülye vagyok. Nyitottam új topikot ugyanerről, de hogy minek... Ráadásul ez is tegnapi áááááá elsüllyedek milyen hülye vagyok
-
hungeek
senior tag
az alapján amit az offtopic-ban írt nem venném viccesre a figurát :(
-
_Volkovy_
nagyúr
Én megvagyok nélküle :U
-
fokukac
nagyúr
nemtom, mit izéltek, hát egy pingvin nem nyaralhat? A déli sarkon meg most épp nyár van...
:)) -
emvy
félisten
-
_George
senior tag
-
VÁMpír
aktív tag
Láttam egy Raven nevezetű figurát, szerintem az ő reinkarnációja.
-
bitfarkas
őstag
-
marcee
addikt
Megártott a sok ''Hit da Monkey'' ;]
Nem tünt el egyébként, néha benéz és beszól némi csúnyát (az új dizájnra pl), közli, hogy elege van, unja a ph!-t és lécel...
Szerk.: Most látom csak az Off topic #8-ban. Megint rosszkor viccelődök.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=31929&arc=f[/L] #1395
[Szerkesztve] -
Sefter
veterán
nicket váltott?
kitiltották?
''nyaral'' ?
Félreértések elkerülése végett, nem Ő hiányzik ;] hanem a beszólásai....
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest