- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én nem tudom te kikkel találkozol vagy milyen élethelyzetben vagy. És nem az 5 ezres miatt furcsállom.
Milyen övtáskáról beszélünk? Hasitasi? Derékra vagy vállra? Utóbbit használtam egy ideig (egy Jägermeisterest).
Namost ez milyen divatba illik bele? A mai tizen-húszévesek buggyosmackós divatjához talán illik, mackózsebben valóban nem túl biztonságos, de egy rendes farmernadrágba nem értem mi baja lehet, persze ha nem valami ultra slimfit nadrág.
Irodában és laborban dolgozok, zsebben a teló vagy kirakom az asztalra. Sokat mászkákol bent helyiségek és épületek közt, lehajolok, letérdelek, leguggolok, lépcsőzök. Vigyázok rá.
2,5 évesen adtam le az előző céges telefonomat karcmentesen.
A P30 Pro kijelzőjén volt 1 karc, nem tudom hogy került rá
Előtte a Mate 10 Pro teljesen karcmentes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest