Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylacika
aktív tag
válasz
Indian74
üzenetére
Kapcsolat Központ cím:
1145 Budapest, Újvilág u. 50-52.
Telefonszám:+36-1-262-6266
Nyitvatartás:
Hétfő-csütörtök: 8:30-17:00, péntek 8:30-17:00
E-mail:info-hu@bravophone.comWebsite:bravophone.comA Nintendo akció csak a T-nél vásárolt telefonokra van.
-
kelzsoca
félisten
Sziasztok!
Megérkezett a switch, a kérdés hogy miképp működik a garancia ez esetben, mert számlát, és jótállási jegyet sem látok a dobozban. -
Indian74
senior tag
Sziasztok!
Nos én is szeretrnék egy ilyen szép okos készüléket de az lenne a kérdésem hogy meddig tart az akció a BravoPhone-nál, és meddig lehet igényelni a Switch-et??
Az egyik részén ezt irják.... Promóciós időszak: 2024.05.01-05.31.
Az alatt pedig.....Regisztrációs időszak: 2024.05.01-06.30
Melyik az igaz..mert akkor nemsokára lejár...vagy mégsem
Valaki tudna adni egy elérhetöséget.
Köszönöm
-
nylacika
aktív tag
Megjött a Switch!

-
-Maci-
addikt
Na jó, nyomok egy 0-100-at egyik nap és kiderül mennyi idő alatt nyomja fel.
Egyébként fájdalom, de a töltőhöz nem küldtek kábelt
.
Nem az ~1500ft miatt, de akkor honnan sakkozzam ki milyen kábelt vegyek hozzá?!
Voltak Huawei telóim, ott is ment gyors töltés, anno bevásároltam hozzá. Az azokhoz kapott kábellel próbálgatom a Honort.

Biztosra csak annyit tudok, hogy a kábel USB oldala és a töltő USB-je Piros színű. Vajon jelent ez valamit?
-
nylacika
aktív tag
Ma feladták az első adag Switch-et! GLS hozza..
-
szkutyi
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nem erőltetem senkire sem, csak jobb tudatosan élni mint a multik zsebét tömni, akik talicskázzak kifelé a pénzt....
nem is ajnároztam őket, de akár azt is lehetne..mert amíg onnan INGYEN megjön 4000ft-ert. Addig itthon kihozza a futár 2500ftért a 10 000-ftos töltőt...EZANEMMINDEGY..
SZERVUSZ SZIVESEN
-
Oké, további jó vásárlást kívánok onnan, csak ne akard másra ráerőltetni ezt, és itt vagy máshol ajnározni és hirdetni őket,mert senki sem kért meg rá 🤔
Amúgy pedig pont leszarom, hogy mennyi idő alatt tölti fel, nem én nézegetem ezeket, én használom és ha lemerül feltöltöm,nekem bőven jó a 40 perc, ennyi.
-
szkutyi
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Hagyjuk mar ezt az aliexpresses dolgot.xd ugyanazt kapod itthon is csak újra csomagolva vagy csak hozzá nyomtatva egy magyar leírást...(Vagy még azt sem). Nem ma kezdtem onnan való rendelgetést, és több 10x állapították meg a családdal hogy UGYAN AZ.xd
25-100 között 40 perc akkor az nincs 66w vagy csak pár percig tartja ott....
100w PD digit kijelzős kábelt vettem kintről 800ft-ert szőtt kábellel....brutál jó minőség...itthon 4000 körül megy.... [kép]
Fa kirakót vettem 4000ért ami itthon 15000, úgy hogy original kínai csomagolásban árulják ahogy én is megkaptam kintről.xd
[kép] [kép] -
-Maci-
addikt
Köszi, próbálgatom. Mennyi időnek is kellene lennie egy 0%--100%?
Másik:
Használok egy appot, aminek minden engedélyt megadtam neki, direkt.A rendszer viszont x időnként figyelmeztet, hogy megjelenik az app a többi fölött.
Tudom b+, én állítottam be így!Hogyan lehetne megszabadulni ettől a rendszer értesítéstől?

-
-Maci-
addikt
Megérkezett a gyári, 66W- 8s Honor töltő.
Ha bedugom, az Accubattery szerint 19-20W-tal tölt.
Hogy lesz meg s 66, vagy legalább a körüli értékek?
Az akksi védelmeket kikapcsoltam persze -
Silenzio
addikt
Van valami app, ami a valós, töltés csak után "elfogyasztott" SoT-t mutatja? Mert ez a Honor-féle elég iPhone-os, csak a mait mutatja, én azonban nem úgy töltöm, mint az átlag, reggel nem csurig töltött telóval indulok el, hanem a munkahelyen töltöm fel a távozásom előtt. Szóval azzal nem vagyok kisegítve, hogy a mai fogyasztásom 49 perc, de 27%-on vagyok. Hol látom a teljeset?
-
Már felnőttek, de amikor kicsik voltak, nos tudták, hogy mihez szabad, illetve mihez nem szabad nyúlni! Nem lehet elég korán elkezdeni, beléjük nevelni ezeket👍 Természetesen mindenki úgy neveli a gyerekeit ahogy neki tetszik, csak egy észrevétel volt...

Más; elvileg holnap hozzák a Switch gépet, ma reggel kaptam értesítőt a GLS-től

Majd írok ha megjött! -
Silenzio
addikt
A regisztráció végeztével el vannak tolva a hónapok. Érdekes. -
Silenzio
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Értem...
Gondolom, megint pechem volt, beakadt valami gram rocker stílusú farmerem valamelyik szegecsébe kihúzáskor. Anyámat nem kellett volna magammal vinnem a vásárláskor, szülinapomra lopásvédelemmel ellátott kistáskát vett nekem, hogy ne zsebben tartsam. Kicsit túlpörögte.Azt valaki megerősíthetné, hogy a belsőre tilos fóliát tenni - csak mert kapható hozzá Mo.-on is. Csak nincs az a veszély, hogy levételkor jön vele a gyári fólia, vagy de?
#261gusthy:
Persze, hogy több, én is azt mondom, és pont ez a lényeg. A Sony már attól tűzforró volt, ha appokat frissített és közben töltőn volt. Meg se lehetett fogni. Erre ráraktam 50 uszkve 70 játékot, és langyos se lett töltés+telepítés közben. Igazi mérnöki remekmű.A kamera meg...
A szenzor tudtommal tudja a 4K 120-at, innentől tudtommal pár kattintás kérdése a dolog. Azaz mégsem, 11-es droid óta olyan validációs eljárások vannak szenzoronként, hogy sokan megunják a gyártók közül, és szarnak bele kettőt. Samsungnál pl. évek óta semmilyen app nem fér hozzá a telékhez, itt is minden lockolt a főkamerán kívül. Egyedül a Sony meg a Xiaomi programoz le mindent tisztességgel. Már elfogadtam.De hogy 1080p 240 vagy 120 fps miért nincs, azt tényleg nem értem, az már 2017-ben is alapnak számított. Ez a hardver röhögve tudná 4K-ban is, nem hogy 1080-ban.
Nemsokára kipróbálom a desktop módot is. Talán végre nem kell többé laptopot vinnem filmklubba. Frusztráló a sok cipekedés.
-
-
válasz
Silenzio
üzenetére
Megtörlöm a farmeromba vagy pólómba azt csókolom 😂 És ez nem vicc, mindegyik telefont használni veszem, nem babusgatni, és eddig karc mentesen adtam el mindegyiket, úgy, hogy sem fóliát sem tokot nem használok 😳 Vagy ha zsebre teszem, ott eleve szépen letisztul a súrlódás következtében 👍 A külső kijelzőn lévő gyári fólia nekem még tökéletes, ha lejön vagy csúnya lesz akkor nem rakok semmit, mert utálom alapból őket! A belsőre én úgy tudom nem szabad semmit sem tenni!!!
-
Silenzio
addikt
A Sony Xperia 5 III-am is 8.2 mm vastag, mégis tudja, míg túl nem melegszik. Ennek a készüléknek pedig szemlátomást nem okoz gondot a melegedés, én legfeljebb langyosra tudtam felfűteni aktív játékkal. Tudná ez, csak még nem akarták.
"Legalábbis én még nem láttam élő embert, aki 4k@120hz-zel akart felvenni egy telefonnal."
Jelen. 3 éve 40 kilónyi felszereléssel mentem filmet forgatni egy alkotóműhelybe, de az egyetlen kütyü, amivel tudtam 4K-ban lassított felvételt venni, az a telefonom volt, mert a Blackmagic-ek erre képtelenek voltak. Arra az egy snittre kellett, de kellett.Amúgy nem életcél persze. Dolgozni vettem a telefont, nem niche, hanem nagyon specifikus munka. Internetes minőségellenőrzés Google-nek, Microsoftnak. Előbbi csak telefonon engedi, és kifolyik a szemem, ha napi 5-8 órában kell melóznom. Ezzel viszont egy álom.
A kamerát meg megoldom, jó lesz nekem az a háromezerhétszázszor valami. Majd dobok nektek próbafelvételeket, főleg low lightban, mert nappal bármivel lehet már szinte bármit.
-
gusthy
veterán
válasz
Silenzio
üzenetére
Hát... Értem a problémádat, de azért lássuk be, hogy eléggé niche felhasználás. Legalábbis én még nem láttam élő embert, aki 4k@120hz-zel akart felvenni egy telefonnal.
Nyilván ha ez az igényed, akkor az egy valid igény, de ez egy 4.7mm vastag készülék, úgyhogy sejthető, hogy nem a kamera a legerősebb része. -
Silenzio
addikt
Ti mivel tisztítjátok a telefont? Screen cleanerre és mikroszálas törlőre gondoltam kívül-belül. Honor stylus-t tervez valaki venni hozzá? Hol érdemes? A gyári fóliát (kívül természetesen) lecseréltétek? Nekem egynapos korában beszakadt a szélén. Hidrogél fóliát tervezek rá venni kintre és bentre is. Amúgy eddig imádom.
Más.
A kamera viszont annyira csalódás bizonyos szempontból, hogy el sem tudom mondani. 2019 óta nem láttam olyan telefont, ami megnyekken az általam favorizált két profi videós appban, a mcpro24fps-ben és a Motion Camben. Az előbbi LOG módok széles tárházát tudja, az utóbbi meg tud ProRest és tömörítetlen videót is. Még 4K sem opció. Ilyen van, hogy 3768x2736 vagy mi. Agyrém. Mindegyi kamera le van tiltva a főkamerán kívül. A Huawei/Honort pofán kéne csapni szívlapáttal a különutassága miatt. Viszont ha megveszem a Motion Camből a Pro-t "potom" 13 ezer Ft-ért, úgy néz ki, bírja a ProRes-t. Az előző telómban Snapdragon 888 volt, az megnyekkent tőle, 15 fps-nél többet nem tud kipréselni magából. Jó ez a Gen 2. Raw-ból ProResből remek 4K videókat tudok majd renderelni. Tudom, rétegigény, de imádok telefonokkal is filmezni, már a majdnem 4 éves Xiaomi Mi10T Próval tudtam 6K-t, ezért is csalódás ez a gedva háromezervalahányszor valami. Még véletlenül se legyen szabvány.Persze ott a gyári kamera appok, de ilyen bitrátával forgasson az öreganyjuk térde kalácsa. Ja és 100 megabit fölé nem enged menni H265-ben. Eddig minden telefon tudta a 160-at, némelyik a dupláját. 4-5 évesek is. Elég béna. A 1080p-t se értem, miért nincs belőle még 120 fps sem, amikor a Sony már 4 éve tudja a 4K 120 fps-t.
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
Megjött a készülék, Telekomos, VER-N49, 8.0.0.106(C430E3R2P2)
Gyárilag hiányzik a Honor tárcsázó és névjegy app, a Google sajátja van rajta.
Ez mindenkinek így van?Valakinek sikerül már visszatennie a gyári megoldásokat? (külföldi fórumokat nézve nagy a szenvedés ezzel.)
Köszi. -
válasz
nylacika
üzenetére
Ahogy elnézem a topik aktivitását, nem sok embernek lehet ilyen telefonja itt, és sokan gondolom nem is a T-nél vették, tehát ez nem mostanában fog kiderülni 😁 Én így vettem, de csak 17.-én regisztráltam, még 1 hét sem telt el, türelmesen várok, ha megjön úgy is beírom ide👍
-
nylacika
aktív tag
Valaki megkapta már a Nintendót?
-
-Maci-
addikt
Oksa.
Köszönöm szépen!
Szerk.
Ah, most nézem ott:"Known issues list:
HDR effect probability failure for images within the gallery.
Low probability of phone restart in some scenarios.
Camera crash issue in some scenarios.
Mobile screen mirroring is not available.
In dual card mode, the dial only displays Card 1,you can try "Settings > Mobile network > SIM management > Default calling SIM" , select "Not set“.
Parallel space and Magic Portal is not available."Akkor nem eröltetem
-
-
válasz
Silenzio
üzenetére
Személyesen a T-nél az ügyintéző nem is tudott róla, és még ő is alig találta meg, tehát lehet, hogy online nem is elérhető már, de majd aki úgy vette a telót biztos okosabb, és tud segíteni 👍 Én személyesen vettem, és még aznap gyorsan le is zongoráztam, de elvileg június 30-ig vagy a készlet erejéig , lehet a telefont a Bravophone oldalán regisztrálni, és úgy kapod meg a Nintendot 30 napon belül...
-
Silenzio
addikt
Én semmilyen infót nem látok erről a Nintendo Switch bundle akcióról a Telekom oldalán. Valaki tudna segíteni? Megszűnt már esetleg?
-
Grat, hát az S24ultra után nem csodálom, én amikor kijött nézegettem, hát mindennek hatott az a telefon csak minőséginek nem, főleg, hogy pár nap után már egy csomó ember panaszkodott, hogy kopik a festés róla😳 Ez a Honor azért sokkal jobban össze van rakva, minden tekintetben 👍
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! A mai nap sikerült azért tennem egy fekete példánya, szóval most át hivatalosan is sziasztok itt😉
Egyelőre nagyon bejön a cucc! S24 ULTRA után is full minőség érzetem van! Azért komoly amit leraktak az asztalra.
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
Android 13, vagy már beta 14-en tesztelte valaki a gyári call recordert a V2-ön? Köszi.
-
LaciGSM
aktív tag
Ma bementem egy T-be megnyomkodni élőben a telót!
Kár volt🤣🤣( Ha valakinek van karcmentes,garis telója, S24 Ultra cserém van rá) 🤣🤣 -
válasz
Exelsior
üzenetére
Nekem 3db mobil és 2db otthoni szolgáltatásom van, most az újabb 2024-es mobilM dijcsomagra kellett váltanom, mert még valami 5 éves régi volt amire nem tudtam volna semmit sem venni, és ez az újabb érthetetlen okból még olcsóbb lett így, és a 4Gb net 5 lett, így 4700ft helyett 4100ft lett😂 Szóval ezeken kívül, van egy otthoni 2000/1000 internet ami 6900ft, és egy alap telefon szolgáltatás ami 700ft ez muszáj, mert így benne maradtam a Magenta1-ben! Volt még egy családi tévé is amit kb 3 éve nem használtunk, így azt vissza mondtam már 2 hónapja...Szóval így havonta 20K-t fogok fizetni cakk pakk, 2 év hűséget kellett vállalnom a 3db mobil előfizetésre, és így hozta ki nekem az ügyintéző csaj 418K-ra, amit én KP kifizettem, a részlet valami 18-19K lett volna pluszban, amúgy nagyon rendes volt! Mondjuk kicsit elszámoltam, mert a Switch nem fog elmenni 160-ért, de ez már részlet kérdés...ha gyorsban 120-ért eladom, akkor 300-ba lesz a V2, de szerintem ennyiért, de még 420-ért is, ha nem lenne a Switch, ez a telefon ajándék

Ja igen és személyesen menjél be mindenképpen, mert online én sem tudtam igénybe venni a kedvezményes árat...
-
Exelsior
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nekem is megállna ha megállná bár kétlem csak akkor nem havi 8-at fizetnék hanem 20+12 vagy több igy meg annyira nem jó üzlet. Brutális csomag árakkal jön ki csak a Telekomnál is. Hiába van otthoni előfizetésem meg mobil sok éve.
Készülék 775k plus az előfizetési összeg 294k. Ezt azért számoltam mert nem tudok maradni a régi csomagban igy az plus költség. EZ akkor lenne jó ha maradnék amiben vagyok de nem lehet. EZ az online rendelés meg csomagválasztás rákfenéje. Nem tudom hogy tud adni nagy kedvezményt.
-
Na nagyjából belaktam a telót, eddig nagyon tetszik, jó gyors, kijelző pöpec, kinyitva nagyon jó a tartalom fogyasztás, egyszóval meg vagyok elégedve! Nem értem, hogy a Samsungnak miért nem sikerült ez, még ötödjére sem, és szerintem hatodjára sem fog
-
szkutyi
addikt
Elérhető már az Android 15 beta
-
Ezt találtam, ez jó ehhez a telóhoz, mondjuk amit adtak kábelt hozzá, annak mind a két fele USB-C , de itt is adnak kábelt, csak nem értem, hogy gyakorlatilag egy ugyan ilyen töltő fejem van ami a Realme-hez van, csak nem Honor, és baromi lassan tölti...

-
válasz
nylacika
üzenetére
Persze nem is ezért írtam, de minek nekik a Telekom vissza igazolása, amikor eleve a számlát is fel kell tölteni 🤔 Az nem elég nekik, plusz az imei szám, vicc...
De mindegy is ajándék lónak...főleg ilyen értékben 😳 Gyakorlatilag nekem például így ez a telefon 250K-ba áll meg ha eladom a Switchet, ez a durva 👍
-
nylacika
aktív tag
Én május 01-én vettem, 02-án beküldtem a Switch-re a kérelmet. Visszaigazolták, telefonon beszéltem velük, azt mondták, hogy azért 1 hónap, mert a T-nél is vissza kell igazolniuk a vásárlást. És gondolom a 14 napot megvárják, nehogy a becsületes magyar ember elcsábuljon egy ingyen cuccért...
-
Volt kérdés, hogy csak új előfizetőknek jár-e a plusz Nintendo Switch Oled, most töltöttem ki a Bravophon-nál az adatlapot, és vissza is igazolták, 30 napon belül küldik 😁 Nem új előfizető vagyok...
-
Na csak elcsábultam, de én feketét vettem, mert a lila élőben hát, hogy mondjam olyan izé 😂 A tok is tök jó amit adnak hozzá! A belakás még odébb van, de kíváncsi leszek, majd írok még 👍
-
Boci23
csendes tag
Ha már szóba jött a téma,van már valaki, aki így vett telefont és már megkapta a Nintendo -t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- Használt Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.

De majd idővel neki is meg lesz tanitva, ahogy a 10 éves fiamnak is megvolt.

T0mBd1gg3R