- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Localmatador
tag
Ha a Pura 70 Google támogatott lenne, már régen azt használnék. Nyomkodtam vagy negyed óráig az egyik Voda boltban, valami eszméletlen jó kézben tartani, az ergonómiája szenzációs. Mondom ezt egykori többszörös Huawei használóként és hajlított kijelző utálóként.
Na, és amikor megláttam ezen cikk írása előtt a Médiában a Honor 400 Lite-ot, rögtön a Pura jutott eszembe a kameraszigetéről, véletlenül sem az iPhone. Pedig cégesként évek óta azt használok (12 majd 14). Igaz, ezek csak kétkamerásak, nem három, mint a Pro-k.
Szerintem nem gáz az a sziget. A teló valóban nem egy nagy szám, de pl. a Magic 7 Lite-ot a szetero hangszórő, jobb proci és egyéb műszaki előnyök mellett a hajlított kijelző miatt tuti nem vennék. A készülék fogása kb. mint egy beszappanozott kenyérvágó késé, mint a legtöbb mai Android gyártóé sajnos. Páran már kezdtek elszakadni tőle, de pl. a Motorola nem tudom, mikor vált a minőségibb telóknál végre lapos kijelzőre.
Szóval ízlések és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olcsóbb és többet tud, mint az előd, de saját identitás helyett inkább máshonnan csór ötleteket, ami nem áll jól neki.
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest