Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-erjee-
csendes tag
Igen, úgy néz ki valóban visszafelé fejlődik a Honor... Mondjuk nekem a gesztusvezérléssel pont nincs gondom, a P20 óta használom, és bevált.
De ez az ujjlenyomatolvasó egy katasztrófa. 10+ éve használok okostelefont, de ilyen gondja egyiknek sem volt, pedig mindegyikre az Aliról rendeltem üveget.
Én is próbálkoztam az arcfelismeréssel kiváltani (pedig azt nem szeretem) de a fizetésnél mindig kérte az ujjlenyomatot is. Aztán megy a tökölés, ötször próbálom, nem megy, kéri a feloldó kódot, szörnyű.A teljesítmény mód bekapcsolás bevált már a Honor 90-nél is, annak a kamerája ugyanígy viselkedett, ahogy írtad. Szerintem nem nagyon megy az üzemidő rovására, de még ha menne is, inkább töltöm sűrűbben, (66W) mint hogy akadjon-lassuljon a fényképező.
Azelőtt volt, hogy maradtam le jó pillantról, mert a kamera elsz*rakodta az időt.Az app megnyitás-bezárásos dolgot nem tapasztaltam, igazából más gondom nincs a készülékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Egy hónap múlva indul a Tesla robottaxi
- Mesterséges intelligencia topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT (független)(bontatlan)(1év)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest