Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DJGABI

addikt

válasz -erjee- #332 üzenetére

Na szuper.... Hát tényleg visszafelé fejlődünk, konkrétan visszasírom a Nova 5t-t. De nem csak a Huawei hibája, komolyan mondom az új Android funkciókból se használok kb semmit, ez a gesztusos vezérlés is egy kaka, tokkal nem is igazán tudom mindig a szélétől indítani. Meg amúgy is egy csomó alkalmazásban a balra/jobbra lapozás más funkcióknak van fenntartva (facebook, twitter). Egy hét után kapcsoltam vissza az alsó navigációs sávot.

Akkor ez az ujjlenyomat is: oké nem zavarna hogy nem működik, az arcképes feloldás is tök jó fícsör (eddig még nem használtam). De hiába van beállítva ha pl a banki app, DÁP megköveteli az ujjlenyomatos feloldást... Oké persze nincs LIDAR, át lehet verni simán fotóval is.

Tegnap gyermek kisvasutazott, fotóztam/videóztam volna, alig volt megnyitva kb 5 alkalmazás a háttérben, de lassan nyílt meg a kamera, akadozott össze-vissza fotó és videó mód közti váltáskor... Lehet csak a HDR mód bekapcsolása miatt, de baromi lassú volt, nem volt jó élmény használni. Egy felső-közép kategóriába sorolt telefont. Vicc.

Így 1 hét után azt veszem észre, még nem tudom mitől függ, de néha 1-1 appot megnyitáskor egy pillanatra bedob, aztán 1 másodperc után be is zár, lehet újra megnyitni. Nem hinném hogy memória gond, a 16 gigának azért elégnek kéne lennie. Beköltözve már ez az Android 15 is röcögős, szerintem főverzió frissítésekkel ez csak rosszabb lesz.

Új hozzászólás Aktív témák