- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz tboldi #60558 üzenetére
Egyik legjobb mosó itt kb 1000 -1200 ft ból fullos lesz , első 3 részben van aktív hab és az legelsőben alvázmosó is .. Több program + 3 pisztoly van , helyben a mosó telepén belül prémium kozmetika is található + tudsz váltani pénzt automata váltóban ,tulaj jó fel ..
itt az fb oldala [link]
(#60559) zolynet muszáj
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
Szevasztok ... gyári 7g ats elmelegszik pár dinamikus mókától , meg szerintem nincs olyan hatásfoka ..Tehát +1 szavazat a gyári nyugdíjaztatására
zolynet hát ott az első lökösön lent jobb oldalon mi történt
[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
válasz yodamester10 #53873 üzenetére
-
sunny84
senior tag
válasz -cobra- #50516 üzenetére
törés miatt is de viszont mikor még bejön az fl és dobálják ki az utolsó nfl kocsikat megesik hogy keveredik .. anno civicem volt ilyen belseje segge oldala fl , eleje nfl és új kora óta nálunk volt a kocsi
-
sunny84
senior tag
válasz yodamester10 #50447 üzenetére
többször is rendeltem a civicekhez alkatrész cuccokat korrektek mailban rendeztem mindent meg az fb keresztül mert kintről így jobb volt mint telefonálgatni
-
sunny84
senior tag
Szevasztok , holnap reggel 8ra viszem az accordot , érvágás lesz vagy sem , bízok benne hogy nem kell minden perselyt törni .. Bizonyos ominózus napon haverom m3 át f@ssáverte ugyan itt , pedig 3 autóval állt mellettem
-
sunny84
senior tag
válasz z123456789 #49210 üzenetére
hát majd elválik mi lesz , ebben a hónapban nem tudok vele foglalkozni , utána 1000 el javítás
-
sunny84
senior tag
válasz F_Gergely #49240 üzenetére
persze sokan így vannak vele 9 -10 -11 éves autóért nem adnak ennyit , részben meg is értem .... , nem is rábeszélni akartunk te döntesz mi kell , fiatalabbra van szükséged néz körbe más márkánál ... toyota , nissan stb
-
sunny84
senior tag
válasz F_Gergely #49237 üzenetére
figyu... kollégámnak 2013 as octavia 2.0 tdi dsg ( fullos ) van beül a type s be ami 06 os ... és aztmondja aztakurv@ ez milyen kényelmes és milyen tartása van az ülésnek ... szóval ennyi
egy 7g accord ami fasza 2 misi alatt nincs , megbízhatóságot és tartósságot nézve
-
sunny84
senior tag
mákod volt nekem az accord tetejét megverte :/ nem annyira durva mert próbáltam kartonnal meg amit találtam takargatni így ebböl kifolyólag kaptam a fejemre 2 komoly ütés és az újaimat is eltalálta a diónyi kemény jég , most intézkedek , bécs 23 ker.töl nem messze majdnem teniszlabda méretűek estek azok bontottak rendesen, rengeteg autót szétvert üveget bezúzta ilyenek , cégnél kisfönököm gt86 os toyotáját is elverte csúnyán
-
sunny84
senior tag
Szevasztok van egy eibach pro kit ültetőrugóm ... ES -EP- EU 7g civic alá , kb 4 hónapot használt ha valakit érdekel zargasson nyugodtan
-
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
válasz z123456789 #48390 üzenetére
úgy is itt vannak a jó idők , majd 1x összebeszélünk és egy közös képre beállunk
#48372) tboldi : f@sza lett
#48371) flegga92 : grat szép vas sok balesetmenteset
#48389) JustInTime : pofás , de az a piros nem kellene rá , nekem nem adja sorry
[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
válasz z123456789 #47681 üzenetére
KNH ... val kezdödik igen jártam tegnap több helyen is , 5 fele értem haza , kiraktam kollégám , lemostam a kocsit meg tekeregtem picit ...
-
sunny84
senior tag
válasz BigBlackDog #47197 üzenetére
hát ez elég csúnyán hangzott
..............................
más , ezek az új " R " motorok ami civicben meg az accordokban van vezérműtengelyes ?[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
válasz BigBlackDog #47114 üzenetére
2.4 ... és 7,7 liter volt a fogyi de nem tudom a képem hova tűnt , teloról érdekes a fórum most
-
sunny84
senior tag
azért így már jobb a fogyi
[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
mi is megyünk lacilandra összefuthatunk , bár mi óvárról indulunk még agyalás alatt van hogy mikor de tuti reggel a Kossuth utcai omw ről ott gyűlünk
-
sunny84
senior tag
válasz z123456789 #46501 üzenetére
clubbos patika is
[link]" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
sunny84
senior tag
öröm volt izzót cserélni ilyen kellemes időben az accordban , bal tompított kiment aksi ki nőgyógyász fogásokkal nyúlkálni , hát civicben gyorsabb volt
-
sunny84
senior tag
válasz JustInTime #45088 üzenetére
Üdv sok balesetmenteset ..... , én tegnap előtt szórakoztam ezzel az accordban , bluetooth azonnal felismeri zenét is tudok játszani meg a hívások is jók kihangosítja a hangszórókra , memcsikarit beolvassa a kártyaolvasó ok minden , pendriveot még nem dobtam rá majd meglesem azzal mi van , viszont telót kötöm rá kábelen felismeri tölti, kiírja az usb kapcsolatot , + média átviteli módba áll , szoftver telepíteni akarja a kocsira ami kicsit érdekes
de zenét semmit nem tudok lejátszani rajta ... majd ünnepek után játszogatok vele .Kellemes Karácsonyt neked is
[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
válasz BigBlackDog #44992 üzenetére
Köszi , igen itthoni .. 2ik tulaja vagyok egy igazi kincset találtam
------------------
z123456789
: igen keresheted óváron 2,4 type s 06 os , eneos Premium Hyper 5w30 van benne friss váltóolaj mft3 , mann filterekkel szerelt , képek majd lesznek egyenlőre időm nem sok van :/ ... meg valami nyári gumit is keresnem kell majd mivel télieken van...[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
beigazolódott amit írtatok a type s röl , crx en is kaptam pár pmet fb is , plusz mikor beírtam az fb csoportba utána robbant a bomba , ilyet megtenni 2016 ban ... hamis szerízkönyv széttekergetett km , már 2 ik rendszám ez miatt hogy ne ismerjék fel stb finomság , pff vicc megérne egy cikket meg jogi úton ráhúzni a bandára a vizes lepedőt , le is szedték a hirdetést , majd másik rendszámmal felmegy újra esetleg leszedik a szárnyat vagy valami plusz másik szervizkönyv
--------------------------
bbubby00 részvét[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
most találtam [link] hétvégén szerintem rálesek , számolgattam osztottam szoroztam úgy áll hogy belefér a type s fenntartása stb is
-
sunny84
senior tag
Zolynet Szépen végig van nyalva az első valóban hogy a fény alá bújtassanak pár dolgot , meg azzal a gurulókkal igen puritán , második jobban bejön felszereltebb is és valahogy pofásabb, nagyon agyalok rajta , elsőt hanyagolom így jobban meglesve hogy rávilágítottál ( polírra nem gondoltam volna minden mást lestem ) nem igen gyere be . Köszönöm hát valóban nem olcsók :/ , de nem találok értelmes accordot ... viszont a 2.4 már nem fér bele
---------------------------------
Z123456789 igen szeretnék , mentem már vele nagyon patent gép jól is húz , de napi szinten ingázok számít a fogyasztás + biztosítása is nagyobb 2.4 már nem fér bele így ház vársárlása előtt , de váltani mindenképpen kell mert civic kicsi vagy kisebb , nekem is jobban tetszik a 2,4 de ez van :/ , a navis változat elvileg bluetooth -os vagy ? mert így is tudnék csatlakoztatni mp3 at vagy aux vagy más csatival , nem szeretnék fejegységet cserélgetni
Köszönöm mind a kettőtöknek , megy az agyalás de még mindig bizonytalan vagyok
-
sunny84
senior tag
Szevasztok , szerintetek mennyit lehetne kérni 2005 ös 2.0 sport accordért amiben 170 ezer km van kb és megkímélt szép állapotú ... 1.7 - 1.8 misi reális ? vagy ? Köszi
-
sunny84
senior tag
válasz Winner_hun #43909 üzenetére
Részvét , mi előbbi felépülést , a lényeg neked nem lett meg másnak se baja , ok anyagi kár van de nem atom durva menthető úgy gondolom....
-
sunny84
senior tag
válasz z123456789 #43881 üzenetére
hát ja Krisztián gépe igen patika , kívül is belül is ... nagy becsben tartja
-----------------------
#43882) Fkris + lambo ajtó , félbe nyíló mocitetü , csicsa neon és színes neon amit kifúj[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
válasz demars #43829 üzenetére
igen megleste , az lett , jobb oldali gatya , párba cserélem úgy illik , amúgy fb -n a csopiban kiokosítottak priviben a gyári nem olcsó és utángyártottban a : LEMFORDER nagyon jó ami 20 körül van
----------------------------
amúgy ez mekkora meló? mármint cserélni, mert nem kevés a 30ezer munkadíj[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
új gyári toronycsapágy milyen db áron van kb ? bal .. jobb első érdekelne ... 2003.08 sedan civic re kellene , gatya jobb elsö így párba cserélném vagy is úgy érdemes ... szerelöm kb 15 db árat mondott mindennel + szerelés kb 60 ban lenne az egész story
-
sunny84
senior tag
bbubby00 tényleg vigyázz rá nagyon patent gép , sikerült kincset kifogni , grat és sok örömet balesetmenteset hozzá
-
sunny84
senior tag
anno nekem is párásodott a bal első , darabokra szedtem kiszárítottam radiátoron és azóta semmi ..
-
sunny84
senior tag
válasz bukics #43590 üzenetére
krémes habos az olaj ha letekered a sapkát ? mert még az is a jele a hengerfejességnek ... édeskés furcsa szag lehet még a katalizátortól is. A fogyi növekedés meg hogy nem megy az lehet lamdaszonda miatt is ..
[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
válasz bukics #43582 üzenetére
Szevasz , üdv , sajnos a márkaszerviz nem jelenti egyenesen arányosan a szakértelmet .. Reméljük hamarosan minden rendben lesz és élvezheted
(#43560) demars : persze viszem mihamarabb megnézetni csak mondom hátha .. kösz az infokat
#43575) z123456789 kerék meg lett rángatva nem kattog , bár még sosem cseréltem ennél , vti anno csapágyas volt de az másképpen szólt
[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
Üdv urak , tehát lenne gy problémám lassabb tempóban vagy éppen így csurgásnál jobb elején a kerektől valami zörejlö dörzsölő nyiszegö hang jön , kigyorsításnál semmi , fékezésnél , sima és erősebb kanyarodásnál szintén semmi , de viszont ha állok és tekergetem jobbra balra akkor néha i érezni a nyiszegés nyekergés által rezgést a kormányon de ezt sem mindig ... Mintha beleérne valamibe valami , kereket leszedtük nyoma semminek sincs , kerék nem lötyög , féktárcsa nincs kopva nem repedt , betétek újak , a rugó alatti tányér sem ér oda semmihez .. Nem értem mi lehet , hátha tud valaki valami okosat vagy tapasztaltatok e ilyet , kedden viszem a szerelőhöz.. Előre is köszi ... 7g 4d a dög
-
sunny84
senior tag
(#42916) z123456789 az lett , teljesen komfortos , közlekedhetö , így család mellett is használható , ha a ház projekt lezárul , talán szert teszek egy játszósra azt meg lehet mókolni jobban , mert ez munkába járós is ....
(#42917) tboy93 igen igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest