- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fityesz9
tag
Sziasztok ismét!
Köszönöm a sok jó tanácsot itt a fórumban. Kedd óta új családtag van egy 2009-es Civic 1.8 Sport. Még barátkozunk, szokom a 14 éves Renault után. Gyönyörű, erős, kezes. Még kap egy kis szépítgetést, nyári gumi, alufelni. Tényleg a segítségetekkel nyugodtabb volt a keresés.
Egy kérdésem van, minden rendben votl vételnél, nagyszerű állapotban van. Tempomat nem működik, nem létszükséglet, ezért is vettem így, mérlegelve volt, de azért olyan vagyok, hogy szuperájon minden, nyáron ha időm engedi, meg akarom javíttatni. Szerintetek egyértelműen márkaszervíz és ott megoldják. Vagy nézzek utána a környéken nem Honda szervízekben. Esetleg találkoztatok ilyen problémával? A kapcsolót nem reagál semmit a benyomásra, ahogy olvastam, valószínűleg a kapcsoló mechanikus hibája. Ötletek?
Illetve, ha megkapja a felnit, csinálok róla képeket a fórumba, ha lehet.
Garrus, am I your dirty little secret?
-
fityesz9
tag
válasz BigBlackDog #53217 üzenetére
Köszi szépen, kimerítő és hasznos válasz!
-
fityesz9
tag
Sziasztok,
Múltkori kérdésemre köszönöm a válaszokat.
Ismét kérdéssel fordulok hozzátok. Már nézegetek konkrét autókat (Civic Mk8 benzines, 1.8, 2009-2011)
Magánszemélytől is nézek, tudtok adni hasznos tanácsokat mire figyeljek a kocsival kapcsolatban?
Illetve az alvázszámot hol találom? Ha jól olvastam a vezető oldali ajtót, ha kinyitom azon lesz, illetve a szélvédő aljánál. Sokat utána olvastam a témának, de ettől még laikus vagyok a témában.Előre is köszönök minden segítséget, mert hozzájárultok vele, hogy meglegyen az álomautóm.
-
fityesz9
tag
Sziasztok!
Szűk fél év olvasgatás, keresgélés után írok a fórumra. Következő hetekben hónapokban tervezek venni egy 8. gen Honda Civicet. Annyi kitételem van, hogy benzines, nem piros, 5 ajtós. Alapjáraton 1.8-asokat nézegettem, szűk a piac és elbizonytalanodtam, de azért még tartom, hogy a 1.8 felé hajlok az 1.4essel szemben.
Tudtok adni tanácsokat, hogy keresésnél mire érdemes figyelni, hol érdemes keresni? Illetve már olvastam, hogy csakis 1.8, egyetértetek-e.
Már frusztrál a keresés, úgyhogy ezért fordulok hozzátok, remélhetőleg pár hét/hónap múlva meg boldog Honda tulajként.Garrus, am I your dirty little secret?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Farming Simulator 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest