- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTI-Totya
tag
Mi a bánat ez???
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #12143 üzenetére
Ez nagyon jóóóóóóó.
Meglátjuk.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
Be hülyítettem magam, hogy meg lesz végre asszonynak majd idővel az frv helyett(mivel nem fogják már gyártani) egy ahhoz meredeken hasonlító doboz.
Azt hittem mikor először szemben jött, hogy a subaru átvette az frv-t.Persze fekete exclusive kivitelben.
Aztán megnéztük az árát. (sose nem lesz olyanunk, elszomorodva és megtörve elalukáltunk)
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #12062 üzenetére
Ez olyan mint a csúnya lányra mondott vélemény.......
Érdekes arca van.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #12039 üzenetére
ET 45
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #12035 üzenetére
De köcsög vagy.........
Mintha nem tudnád.
-
VTI-Totya
tag
válasz olbeteam #12031 üzenetére
"a többit meg sejtitek"
Ez ezt is és még egyéb más dolgokat is takarja.
(csak te még nem ismersz, kérdezd pl snoopy-t vagy textboy-t, hogy milyen is mellettem ülni.............. és őket még nem is szívattam csak autókáztunk egyet.
Ha meg magam után kötöm, meddig is jutna el.............150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #12029 üzenetére
Én esküszöm el kocsikáznék arra................a többit meg sejtitek.
-
VTI-Totya
tag
válasz anjani182 #12008 üzenetére
6gen vti.
Nem a rúgáson múlt. A csávó utána kinyögte, hogy ő nála 6-7év alatt semmi sem ment tönkre a kocsiban.
Hát pont nálam fáradt el minden és jöttek ki a bajai. Ennyi.
-
VTI-Totya
tag
válasz anjani182 #12001 üzenetére
Mikor megvettem az első héten lefüstöltem a féket róla, stabi rudam leszakadt hátulról, talpas gömbfej párban csere, kormányösszekötő párban csere, fékbetétek csere, előre verseny tárcsa, féltengely gumik csere, kerékagycsapágy, egyik külső féltengelycsukló csere, szelepszárszimering, ezzel együtt persze hengerfejtömítés, plusz egy érdekesen álló szelep csere, meg ami pont most nem jut eszembe.
Ezeket az első 3hónapban cseréltem kb.
Tény, én számítottam is rá.
A motor most lett csapágyas, de legalább most ez is patent lesz benne.
Ui.: tudom hülye vagyok mert nem a motort tuningoltam, hanem költöttem a fékre és futóműre.........
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #11988 üzenetére
Szerinted érdekelt a helyesírásom??????
Én az ilyen videókra nagyon allergiás vagyok...........
Lehet, hogy küldöm az autóimnak, de a legtöbbet is költök rá szerintem mindenki közül.........Én élek-halok az autóimért.....
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #11983 üzenetére
Bekaphatod bazdmeg.............
Azért baszki valaki szereti is az autóját........
-
VTI-Totya
tag
Mivel oda írtam, hogy Honda, így persze autoalkatrászről beszélek.
Csak valamit így árulnak, hogy "Honda OEM".
-
VTI-Totya
tag
Honda OEM.
Az OEM minek a rövidítése, vagy ez így mit jelent egyben?150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #11921 üzenetére
Azs a baj kedvesem, hogy te azt a varázslatos nagy sebességet sem éred el, miközben a kólásdobozodat ringatod az öledben.......
Ui.: Majd hívj fel, mert rejtett számról nem tudlak hívni.
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #11897 üzenetére
Ezekkel mind kiba..ott faszán mutatnál a belső sávban az 50-es sebességeddel.....
Második lámpánál kivennélek belőle, leültetnélek nehogy összetörd magad az esés közben és eltolnám a szemét ott előtted.
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
Ezé vegyen magának minden nő saját autót.
VTI-mbe se nagyon ült bele, pedig nagyon jól vezet.
(amikor meg beleült, 1tiltás, 2tiltás és a mosolyt szívlapáttal nem bírtad volna az arcáról letörölni.)
-
-
VTI-Totya
tag
válasz orbano #11761 üzenetére
15" általában csak 6 széles de van 5.5-be is. ;)
De a bömbi gyári acélfelnije pl. 15" és 7 széles hiszen nagy gumancs kell rá...........
Erről igazából kár beszélni is mert teljesen mind1, hogy 14" vagy 15" hiszen nem egy nagy különbség a kettő. Ezt gumival is bármikor egyensúlyozhatod.
Nekem pl. bántja a szemem, hogy 1-2mm-re van a 14"acélfelnimtől a féknyergem.........nem egy biztonságos dolog ha oda berepül valami...........ezért én a vti-re tuti 15" acélfelnit keresek.
-
VTI-Totya
tag
válasz orbano #11759 üzenetére
Te miről beszélsz?
Szélességről beszélgetünk.
Te meg jössz itt már átmérővel............nehéz leírni, hogy "hupsz, elbasztam" vagy "hupsz hülyeséget írtam"???Ha már átmérő PL.: /70vagy /60 helyett nem rakok csak /60 vagy /50 oszt megvan az örömöd meg a centid...........kukit nem méregetünk mm-re?????
-
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #11742 üzenetére
Hát, neked lehet.(importtuning)
Nekem nem.(az én titkom)Én nem bízom a vásárlást másra.......ha én veszem meg, tuti annyiba is kerül. Ilyeneken igen sokat lehet kidobálni az ablakon és nekem ennyit megér egy telefon............
-
VTI-Totya
tag
válasz neduddki #11738 üzenetére
De, van benne egy kis túlzás, de pont azért ajánlottam neki a race-t. Az tuti túl tesz rajta is meg a gyárin is.
Ui.: Megjött a könyvem amit ajánlottál. Már csak szabadidőt kellene rendelnem valahonnan.
-
-
VTI-Totya
tag
válasz xcbiker #11730 üzenetére
Áhh, dehogy. A tecsó felől balról......
Persze, hogy onnan. Mert akkor mi van?
Ne 20e ft-on kezdjél már vacakolni.......De ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz.
-
VTI-Totya
tag
válasz xcbiker #11723 üzenetére
Én a helyedben cserélnék most hajtókarcsapágyat és gyűrűket is.
Ha már ennyire szét van kapva, ez már semmiből sem tart és tuti új mototrod van a következő 200e km-re.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #11674 üzenetére
Mitől lett 173Le???
A sperrtől vagy a bukócsőtől?Ha így van, akkor az enyém is lesz legalább ennyi........sperr tuti lesz benne
-
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #11577 üzenetére
Sajna annyi pénz a világon sincs, hogy egyben csak "összedobassam".
Most csak a blokk belső részével foglalkozunk. Aztán ha van már benne 10e km akkor jöhet a hengerfej. És a legvégső pedig a turbócucc belepasszírozása.És persze menet közben a kaszni erősítés, kipuff teljes csere, összes szilent és futóművek erősítése, egy álom felni és rápasszoló faín gumi és belseje alakítása.
(nem carstyling neonra gondolok a belső alakításkor)
Kb. ennyi is.
Ami ugye most lesz belerakva azt majd nem is lehet látni.
-
VTI-Totya
tag
válasz wierra #11565 üzenetére
Ahogyan azt Snoopybácsi is mondta. Így van.
Nem lámpától lámpáig hajkurászós típus vagyok hanem a vezetés élménye ami hajt. Ennyi.Mivel egy elég brutális pacimennyiséget kívánok belepakolni egy utcára szánt autóba, így agyon lesz merevítve meg ami kell.
Remélem az elsők között lesz az utcai autók között..........koránt sem mindennapi autót akarok rollout meg 60láb meg hasonló idiótaságokra barmolni az autót.
Vezetni legyen maga az élmény és aki mellém ül.........................ez egy állat, az autó meg a párja. (más véleménye ne legyen)
Nagy vonalakban ennyi.
többi titok, mert azért van még
-
VTI-Totya
tag
válasz wierra #11563 üzenetére
Az, hogy mész, és terhelés nélkül tartasz egy 100-as tempót és érdekes éles fémes ciripelés hallatszik ki. Ha odalépsz vagy motorféket használsz, elmúlik.
Valakinek el kezd villogni az olajnyomása is, de ez nekem nem volt.
Mész kb. 2 kilométert ezen a sebességen és egyre hangosabb, majd már teljesen mind1, hogy mit csinálsz hangos és nagyon erős fémes kopogást hallasz.
Félre álltam és egyből le is állt. Be sem bírta tekerni az önindító.
Mire elhúztuk a szervízhez, addigra kihűlt a motor és beindult de elég traktoros hangon.Hát ennyi.
Ui.: nem volt dagadt ütőerem, mert már vártam valami hasonlót, csak reméltem, hogy a tavaszig kibírja amikor már van pénzem a "nagy" átalakításra.
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
Legyen miről csámcsogni:
Hajtókarcsapágyas lett a vti-m.
Jó hír: nem basztam el 50ezret kipuffra.
-
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #11455 üzenetére
Sejtettem.
Téged ismerve, mást nem is képzeltem el.
Aki ráér.........150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #11448 üzenetére
Ha már Denso-t akarok belerakni, akkor tuti nem az alapot, hanem valami iridiumos raccsing cuccot tolok bele. ;)
10$/db áron még az is piti összeg.........amit meg te írsz, kemény 2$/db, biztos hogy az is jó de azé naaa.
Ha má lúd...
[link]Ezek már tuti tudnak valamit.....
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #11376 üzenetére
Sajna szerintem érződött a munkahelyi idióták okozta problémám is, ami ma nagyon a tetőfokára hágott..........
Ui.: Elnézést mindenkitől ha esetleg valakinek beletiportam a lelkivilágába.
-
VTI-Totya
tag
válasz neduddki #11364 üzenetére
Sajnos nem a másolt mondat részekre kaptam választ, hanem másra.
Ui.: nem vagyok ideges, csak szeretném tudni, hogy mit is írt, mert amit ki tudtam venni belőle, abból látszik, hogy nem hülye hozzá. Mint te is nagyon jól tudod engem nagyon is érdekel az autó és minden olyan infó ami nem valami hülyétől jön egy könyvből olvasva.........
Nem vagyok autószerelő, de amit tudok azt a saját kocsimon tanultam a saját káromon.
Sok fiatallal ellentétben én hajlandó is vagyok meghallgatni másokat és nem ugatni a saját idióta igazam.
Ennyire azért már ismerhetnél.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #11359 üzenetére
Már kaptam felvilágosítást egyébként..........lekéstél, értelmesebb és normálisabb választ kaptam.
-
-
VTI-Totya
tag
Nem is akartam folytatni, ezért a sok pont.
2-3 hozzászólásnál tovább senkivel sem vitatkozom.
Én a személyes megbeszélés híve vagyok inkább. Mivel őt még a büdös életben sem láttam egy honda talin vagy Lurdy meeten így nem is igazán érdekel, hogy mit "röfög".Internethuszárt meg már ismerünk eleget..............
Ui.: ÉN
-
VTI-Totya
tag
válasz neduddki #11353 üzenetére
Te némi nemű intelligenciával ellátott über kurva okos csávó.
Arra válaszoltál aki helyesbített.
A te röfögésed meg semmit sem jelent ahhoz képest....................150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz neduddki #11350 üzenetére
Mi már akkor lesünk bakker mikor a te nevedet oldalt meglátjuk, mert tuti, hogy értelmes szót még a büdös életben sem írtál le...........
Vagy külföldi vagy, vagy csak feltűnési viszketegséged van.......
Miért kell nekem ilyen bazi okos barmokat vonzanom??????????????
ááááááááááááhhhhhhhhhhhhhhhh
Elegem van már minden kis okos pöcsből.
Tanulj meg írni te .............................................................................. utána fikázd más hozzászolását.Hadjuk.
-
VTI-Totya
tag
válasz !Overdose! #11343 üzenetére
Van egy érzékelő benne és az 3500-nél "összesűríti" a levegőt vagy valami hasonló.
Az enyémbe (4gen D15B2) nagyon jól érezhető pl.Mesélni nincs értelme, ez állítólag minden hondánál meg van.
-
VTI-Totya
tag
válasz BlacKSouL #11338 üzenetére
Az új hondákon már nincs igazán vtec váltás.
3500körül érzel olyat mint anno a 4 gennél amikor 3500-nél sűríti a levegőt pl a 90-lovasom.Ennyi és ne is várj többet. Ezek már inkább folyamatos nyomatékra vannak ráállítva.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #11325 üzenetére
Hiányzik a dircsi-szürcsi, piros toronymerevítő, PDTDI felirat, Type-r ablaktörlő, tutying lökös, tutying lámpa meg sorolhatnám még amitől ez csak egy ócska ótó.
-
VTI-Totya
tag
Vitt egyet Snoo a verdával. Hmm, Budy club vagy mi..........azé a recsegés egy kicsit gázos 4-5ezer körül motorfékezésnél, de a silencerrel már egész szép hangja van.
De hát ugye még úgyis alakul a hang amíg a motor teljesen össze nem kopik.......
Összevetve fényévekkel jobb mint az a szerencsétlen sufnyi-tunying fazék repezgető hang ami volt.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz xcbiker #11211 üzenetére
Ahelyett, hogy eladnád valami szarvájlingos erősítős nagyzenés idiótának,(ha mán teleragasztottad 6mázsa kátránnyal) itt mókolsz bele ilyen-olyan motorokat.........
-
VTI-Totya
tag
válasz TexT-BoY #11194 üzenetére
Autóba nincs két egyforma.
Preludemajom lettél máén te is. Nem tanultál más hibájából?? pl.:Andor??
b209 blokkot te majd tankolod ám.......(tudjuk 5literrel el jár)cöcöcöcö
-
VTI-Totya
tag
A vti-vel még én sem jöttem ki 8 alá.
-
VTI-Totya
tag
válasz orbano #11035 üzenetére
Uhhh.
Már azt hittem valamiről le maradtam.
Igen, jó bele a motorolaj is, de a 6.generációtól már inkább ajánlják az MTF olajat, hiszen már a gyárból is úgy jön ki.Váltó olaj cserét pedig 100e km-ként ajánlják.
Az én vti-mbe még tuti a gyári olaj van, de nem is nagyon nyúzták, mert isteni jól veszi az összes fokozatot. (150e km van már benne)
-
VTI-Totya
tag
válasz orbano #11032 üzenetére
Hogyan megy az egyben??
Két külön része a kocsinak, két külön házban.A motornak is van egy háza meg a váltónak is egy teljesen külön háza van.
Hogyan megy át az olaj a kuplung kinyomólap meg szerkezetnél az olaj a váltóba??Eskü, én ilyet nem is hallottam még.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #10806 üzenetére
Arról vazze, mán hogyne. Vele söröztem a múlt héten is. Sőtt már ittam is oljantot.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #10673 üzenetére
Leszarom warez vagy warázs vagy t.köm tudja.
Bérszámfejtő vagyok. ;)Térkép kő oszt csók.
Ui.:köszi.
-
VTI-Totya
tag
Tud valaki nekem adni egy címet ahonnan használható 3d térképet tudnék letölteni??
(Horvátország érdekelne leginkább de megyünk Olaszo.-ba is)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest