- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabesz1983 #187 üzenetére
A gyári recoveryvel is tudsz csinálni reset-et.
-
válasz
krapulaxx2 #181 üzenetére
Nincs annak a linknek semmi baja. [link]
-
Hátha valaki még nem ismeri, és esetleg jól jön neki: Prohardver topik figyelő app.
-
válasz
pengegabor #168 üzenetére
-
válasz
pengegabor #166 üzenetére
Akkor recovery mód, és adatok/cache törlés....vagy egy másik régebbi rom flash. Nem feladni, megcsinálni
-
válasz
pengegabor #164 üzenetére
Apkmirror-ról probáld meg a google app installert. Hátha.
-
válasz
pengegabor #162 üzenetére
Oké, zsír, reméltem, hogy így lesz.
-
válasz
pengegabor #160 üzenetére
-
válasz
pengegabor #158 üzenetére
Milyen romot tettél rá?
-
válasz
pengegabor #152 üzenetére
Win10 is jó, az van nekem is, az alatt így kell drivert telepíteni, könnyű: [link]
-
válasz
pengegabor #150 üzenetére
-
válasz
pengegabor #148 üzenetére
Driverek fent vannak? Lépések sorban: 1: download gomb, 2: kikapcsolt telefon rádugása a pcre. Így csináltad?
-
válasz
pengegabor #146 üzenetére
-
válasz
pengegabor #144 üzenetére
Én egy flasht javaslok.
-
válasz
AllTheBest #122 üzenetére
A visszajelzés miatt nem ajánlom , amúgy ennyi pénzért elmegy , mondjuk én magamnak meg nem vennem
. Nekem már lassú meg kicsi.
-
válasz
AllTheBest #120 üzenetére
Az akksi miatt nem ajánlom, amúgy ennyi pénzért elmegy. Olcsó teló.
-
válasz
gyulazsolti #111 üzenetére
Mármint a pinkódot úgyértettem, hogy a minta megadása után kell megadni egy biztonsági pinkódot , az nem a sim kártya pin kódja. amikor a beállításokban az elején a mintát meg adtátok, akkor kellett egy Pin kódot is megadni , ez azért van , hogyha valaki elfelejti a mintáját , akkor is fel lehessen oldani a telefont. A recoverybe úgy kell belépni, hogy nyomod a hangerő fel és a bekapcsoló gombot egyszerre , természetesen ezt kikapcsolt állapotban. ha véletlenül nem jönne be a recovery menü , akkor a hangerő le és a bekapcsológomb. A recovery ben kettő wipe lesz, azt mindkettőt megcsinálni. Ugrik minden adat a telóról, gyári állapotban lesz, igy a minta is eltünik.
-
válasz
gyulazsolti #109 üzenetére
A mintához elvileg egy biztonsági Pin kódot is meg kellett adni, de ha nem megy semmivel, a legvégső eset recoveryvel egy reset, de akkor ugrik minden.
-
A rarban van driver is, de ha itt lenyitod az összefoglalót, akkor a driverek résznél van pár még, azokat felrakhatod. Aztán, mivel ez egy mtk procis teló, könnyen lehet flesselni egy gyári romot, ami eltüntet mindent, mintha most jött volna ki a gyárból. Ezért sztem nem kell aggodni a gari miatt. Nagyon el kell rontani ahhoz, hogy nem induljon e la teló, vagy ugorjon a gari.
-
Parancsolj: [link], gondolom tudod mit kell csinálni.
Twrp recovery + Root.
(Driverek fel, ha még nincsenek esetleg, elindítod ezt: SP_Flash_Tool_Win_v5.1628, scatter betallózás, download gomb, kikapcsolt állapotban teló rádug pcre, flash elindul, flash végez, majd teló recoveryben indítás, bekapcs gomb + hang fel asszem, ha nem, akkor hang le, valamelyik csak jó,
, aztán a recovery-ben flesseled a supersu.zipet, restart teló, enjoy.... ennél rövidebben nem tudtam leírni
)
-
válasz
FireKeeper #81 üzenetére
Kuva cellux mi?
-
Szevasztok, vettem egy ilyet a 8 éves unokaöcsémnek, (már 3 éve nyomja a laptopot meg a telefont a kis lüke
), holnap kapja meg, már nagyon várja, Természetesen egyből ment rá root + twrp, plusz rom, nvram stb mentés. Ahhoz képest amire számítottam elég jó képeket lő, meg elindult rajta a Mortal kombat x is, csak néztem. De ja, ez az akksi mizéria, nagyon érdekes, remélem beáll....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest