Hirdetés
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Miért ne hozná az elvárt szintet? Az egyik legjobb multiplayer amivel eddig játszottam. Pörgős, szép, a hangok is rendben vannak. Pont amiért ilyen kevercs lett, teszi jobbá a BC2-nél.
Hasonlítgathatod és véleményezheted nap estig a single-t, de ezt még mindig multira tervezték.
Az hogy mit mondott Keldor, abban részben igaza van, részben meg félre is értett, de tegyük hozzá gyorsan, nincs túl sok olyan single p játék ami megérné teljes áron megjelenését követő időszakban 8-12k-ért. "Akciósan fél év múlva" dolgot meg felesleges ide keverni, mert nem ide tartozik.
Egyébként én nem az "only single" játékokról beszéltem, hanem az olyan jellegűekről, amiben van single is meg multi is. Mert itt értelemszerűen jóval rövidebb az sp mint a csak sp játékok esetében. Tehát jellemzően, Crysis 1-et és a Warhead-et kivéve, alíg van olyan cím amit érdemes lett volna megvenni az sp miatt. Erre mondtam, hogy kb. a játékosok 1% veheti meg az sp miatt, de még céloztam is rá, a 3-4 óra játékidőért a 10k ár nem igazán éri meg, és ezeket inkább a multi miatt veszik. Nem értem miért kell idecsapni a Fallout és társait, amikor világosan elmagyaráztam mire gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Crimson Desert
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Gitáros topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Spórolós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest