Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Nem láttam még olyan játékot, amiben az SP 3-4 óra lenne. Mutatsz nekem olyat? Most a Crysis 2 is legalább 12 óra volt.
Nem voltál nagyon világos, mert többen is igazat adtak nekem, tehát félreérthető volt, amit írtál.Az egy dolog, hogy mit mondanak a fejlesztők. Ha annyira szartak volna a Single-re, akkor meg se csinálják. Ez duma részükről, Ti meg elhiszitek, mert megvettétek. Ez nálam nonszensz, a CoD-ot meg a BC2-t is "multira csinálták" mégis élvezhető és jó a Single mindkettőnél.
Aki kifizette a játékot az kifizette az SP-t is, tehát nem volt a ló ajándék és nyugodtan nézheti a fogát.

-
depmod
aktív tag
Neked tetszik, rendben. A multi.
Nekem nem tetszik. A single. Ennyi. Nem mondtam sem többet, sem kevesebbet. Ezen mit nem lehet megérteni? Folyton a multival jössz, mikor én a single-ről mondtam el a saját álláspontomat, ezzel egyetértesz, vagy nem, te dolgod. Multira tervezték, OK. Tettek bele single-t, ami nem nyerte el a tetszésemet. Ez meg neked nem tetszik, OK, nem vagyunk egyformák."Kb. a játékostársadalom 1% vásárol single player miatt. ". Lehet, honnan tudod? Feltételezed.
A többiek meg megszerzik máshonnan és nyomják a singlet, ha törés van multihoz, akkor ott. Ezt gondolom belátod. Én ezt már nem tartom tisztességesnek (erre próbáltam utalni eleinte azzal, hogy multit csak eredetiben), de úgy érzem, hogy mindenképpen az a célod, hogy megbélyegezz valamiért. Rosszul sejtem? Vitatkozhatunk még, de szerintem felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- DIY prémium tápszűrő
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem voltál nagyon világos, mert többen is igazat adtak nekem, tehát félreérthető volt, amit írtál.