Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz gyuro #132 üzenetére

árban hasonló...végülis szerintem mindegy,hogy az ismertebb oldalakról honnan próbálkozik az ember,ha a Steam begorombul,akkor problémázhat esetleg,kíváncsi lennék,honnan szedik a kódokat...
    Lehet,hogy lopják...a keys4me-n ha jól láttam,rendes scant igérnek a füzetről a kóddal...
    Gondolom a lopottakról nem lehet kideríteni eleve,hogy honnan tűntek el,stb,mert tömegtermelés,nem tudják,melyik szállítmányban milyen kódok vannak,gondolom a scan után megsemmisítik a cuccot.Más magyarázat nemigen van a kis tételű olcsó beszerzésre,mert féláron akkorse adhatnák,ha egymilliót vennének viszonteladóként.
    Ez legyen az ő gondjuk,utánanéztem,és mindössze 1 problémát találtam a keys4me-vel,1 ember nem kapta meg a kódját 12 órán belül...de 24en belül igen...

Egyébként gondolhatna erre sok kiadó is,mert pofátlanság,hogy a letöltős kód egy kicsit sem olcsóbb,sőt magyaroknak a 49.99 euróval még horrorabb is,mint a bolti ár,és lényegében a kódgeneráláson+a letöltőszerveren kívül nem kerül semmibe nekik.Kimarad a lemezgyártás,tokozás+körítés,szállítás,a viszonteladó nagyker és a kisker haszna...
    De ebből a mezei paraszt nem kap semmit ugye.De jó példa erre ez is,ennyi pénzért pl.nekem bőven megéri,eredeti áron kizárt,hogy megvegyem.Mire lemegy az ára,addigra meg úgyse veszik multizni/jön a következő...
    Egyébként single-vel nem is tudom,minek küszködnek ilyeneknél...többet érne,ha az ilyen játék csak multira jönne,viszont több idő lenne csinálni rendes single játékokat akár multi nélkül.Mindenki venné amelyik tetszik,mindkettő kidolgozottabb lenne,mert nem kée a jó single-os játékhoz hevenyészett multi( mint pl.Bioshock2...),a multis gémbe meg max egy gyakorlás botokkal és kész,a single-t sokan nem/1x ha végigviszik,és általában szidják vagy max semleges érzést kelt.

Új hozzászólás Aktív témák