Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
árban hasonló...végülis szerintem mindegy,hogy az ismertebb oldalakról honnan próbálkozik az ember,ha a Steam begorombul,akkor problémázhat esetleg,kíváncsi lennék,honnan szedik a kódokat...
Lehet,hogy lopják...a keys4me-n ha jól láttam,rendes scant igérnek a füzetről a kóddal...
Gondolom a lopottakról nem lehet kideríteni eleve,hogy honnan tűntek el,stb,mert tömegtermelés,nem tudják,melyik szállítmányban milyen kódok vannak,gondolom a scan után megsemmisítik a cuccot.Más magyarázat nemigen van a kis tételű olcsó beszerzésre,mert féláron akkorse adhatnák,ha egymilliót vennének viszonteladóként.
Ez legyen az ő gondjuk,utánanéztem,és mindössze 1 problémát találtam a keys4me-vel,1 ember nem kapta meg a kódját 12 órán belül...de 24en belül igen...Egyébként gondolhatna erre sok kiadó is,mert pofátlanság,hogy a letöltős kód egy kicsit sem olcsóbb,sőt magyaroknak a 49.99 euróval még horrorabb is,mint a bolti ár,és lényegében a kódgeneráláson+a letöltőszerveren kívül nem kerül semmibe nekik.Kimarad a lemezgyártás,tokozás+körítés,szállítás,a viszonteladó nagyker és a kisker haszna...
De ebből a mezei paraszt nem kap semmit ugye.De jó példa erre ez is,ennyi pénzért pl.nekem bőven megéri,eredeti áron kizárt,hogy megvegyem.Mire lemegy az ára,addigra meg úgyse veszik multizni/jön a következő...
Egyébként single-vel nem is tudom,minek küszködnek ilyeneknél...többet érne,ha az ilyen játék csak multira jönne,viszont több idő lenne csinálni rendes single játékokat akár multi nélkül.Mindenki venné amelyik tetszik,mindkettő kidolgozottabb lenne,mert nem kée a jó single-os játékhoz hevenyészett multi( mint pl.Bioshock2...),a multis gémbe meg max egy gyakorlás botokkal és kész,a single-t sokan nem/1x ha végigviszik,és általában szidják vagy max semleges érzést kelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Memóriakártya topic
- Energiaital topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Windows 11
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest