Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
BalaNce87
üzenetére
Hosszasan nem reagalnek, mert se eleje, se vege nem lesz, csak az igen eros ferditeseket es tulzasokat tennem helyre. A BC2-vel marc-okt. Kozott jatszottam es lenyegeben a MoH megjelenes miatt adtam el. Voltak dolgok amik idegesitettek, de legnagyobb gond a palyak megunhatosaga volt. Rauntam. Kb. Ennyi tortent. Az mas kerdes hogy ezek utan jott ki a DLC + Vietnam, ami azert par honappal kitolta a jatekidot, de ekkor mar javaban toltam MoH-at. A MoH semmi lenyegi bajom nem volt, csak az uj multi miatt adtam el. Lenyegeben rauntam, de 4 honap es 300 ora jatekido utan ez termeszetes. Kijatszottam magam vele, de inkabb az volt a gond hogy klanon belul visszatertek a MoH jatekosok a Vietnamhoz, igy nem tudtam veluk jatszani. Most is tartom hogy ahol jo volt a ping es nem volt lag, ott jobban szorakoztatott mint a BC2.
Ennyit akkor a ferditesekrol.
Okos akarsz lenni megjelenes elott, de ketten akik eddig probaltak, mas a velemenyuk. Jok a hangok-nem jok a hangok.
Tehat meg kiprobalas utan sem lesz egyertelmu, kinek mi a jo, es mi az ami nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI Apple Watch Series 11 okosóra szíjak, 46mm, S/M
- Samsung Watch 8 női szíjak egyben eladóak ajándék tokvédővel
- ASUS RTX 5060 8GB GDDR7 DUAL OC Edition - Új 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 5060 Ti 8GB GDDR7 INFINITY 3 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 DUAL OC - 1 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest