- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Nekem az első részében a red zónában lévő utolsó terület hatástalanítása nem megy. Számítógépet hatástalanítottam és utána mit kell csinálni?
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Elakadtam! Nem is kicsit....
Ezzel a "feladattal" szenvedek Videót már 100-t láttam róla.
A probléma ,hogy nekem ez a HACK nevü cuccom nincsen. Nem is tudok venni, csinálni, se shopban se sehol. Pedig már volt nekem a játékban ilyen. Bejutok ebbe a Medic állomasra. Oda is megyek az autó végébe de semmi... ötletem 0.

-
Yllgrim
őstag
-
snecy20
nagyúr
Kijátszottam a napokban a játékot, viszont ezen az összefoglaló hsz-en megakadt a szemem, mert valami elképesztő túlzásokat tartalmaz! Lehet én leszek a másik véglet, de az utóbbi 10 évben kevés ilyen suta, banális, a játékos elhetőségeit és szabadságérzetét 1000%-ig korlátozó FPS-sel játszottam mint a Homefront, a grafika pedig maga volt a büntetés - nyilván 2015-ös szemmel amúgysem lehet elég szép egy négy éves játék, de látvány tekintetében a 11 éves HL2 simán kenterbe veri. Egy kicsit sajnálom azokat akik anno kipengettek ezért 8-10k-t, mert 1000 forintot sem ér.

-
Rico45
őstag
Senki nem nyomja már ezzel? -
Inkv1zítoR
tag
az DLC fegyó
am ha valaki tolja még, az rám írhatna 
-
InHell
senior tag
-
krups8
tag
Mennyire él ennek a multija? Vannak rendesen pléjörök?
-
Rico45
őstag
-
InHell
senior tag
-
Rico45
őstag
-
InHell
senior tag
Köszi!

Ha érdekel, csináltam egy videot, amiben shotgunnal játszom.
Sajnos nem lett a legjobb minőségű, de a lényeg látszik.
-
Rico45
őstag
-
Zamery
senior tag
-
InHell
senior tag
-
Prison85
senior tag
No ez a BF3BETA olyan lett amilyenre számítottam: lényeget a grafikára fektették, de a játszhatóság már csak másodlagos vagy harmadlagos szempont. Jövő héten jövünk páran a Homefrontba, itt legalább a multin van a hangsúly

-
Rico45
őstag
-
Zamery
senior tag
Mekkora szívás! Megvettem a játékot DVD-n, telepítettem, és most még 7GB-ot tölt le a Steam-ról frissítésnek? Minek?
-
Rico45
őstag
-
InHell
senior tag
-
Rico45
őstag
-
InHell
senior tag
-
Rico45
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- PlayStation 5
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Autós topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Senki nem nyomja már ezzel?
am ha valaki tolja még, az rám írhatna