Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
válasz
Balika23hun
üzenetére
Holnap meló közben összeszedem a kérdéseimet és bombázlak vele
Vicceltem! Csak néhány dolog érdekelt volna, de a honlapotokról sokat megtudtam.Nincs barátlista? Engem ez zavar a leginkább. Szeretek összeszokott csapatban játszani olyanokkal, akikkel rendszeresen összejárunk, hogy fenéken billentsünk néhány suttyót
Barát lista hiánya bizony nálam nagy mínusz pontot jelent
Favourite Server List legalább van? 
Nincs játékon belüli kommunikáció? Vicc! Az írogatás annyira nem zavar, mert én hiába pötyögtem eddig bárhova is, annak nem volt eredménye. Inkább mi szoktuk megkapni a "*818* cheater clan" dicséreteket, pedig csak viszonylag összeszokottan játszunk minimális taktikázással, de tájékoztatjuk egymást TS-en. A játékon belüli csapatrádió hiánya viszont ugyancsak alap dolog lenne egy 2011-es játéknál (szerintem), hisz már fél évtizeddel ezelőtt is létezett.
Patch szerintem lesz, ha már most ennyi hiányosságot fedeztek fel. BC2-t a megjelenés után folyamatosan javították, napról napra jöttek ki az új csomagok. BF2142-höz 5 évvel a megjelenés után adtak ki egy újabb frissítést
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vicceltem! Csak néhány dolog érdekelt volna, de a honlapotokról sokat megtudtam.
Barát lista hiánya bizony nálam nagy mínusz pontot jelent
Favourite Server List legalább van?